Farinal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 İzleyen oldu mu? Çinli, Yunan ve Arapların oynadıkları şahane olmuş :D Birde sanırım Norveçli bi eleman var oda fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 4 kadın alırım,keyfime bakarım dio Dubai'deki elemanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 çinli olan süper yunan her zamanki gibim hemen çalsın :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 izlemedim ama şu fındık reklamlarındaki yaratıcılığa hastayım aganiginaganigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ozellikle cinlilerin oynadıgı reklam cok sinir bozucu. aganigi li olan eski reklam cok daha guzel ve kaliteliydi. Yeni reklamlar tam anlamıyla rezalet bana gore. Zamanında yerli malı diye ilk okulda yedirdiler bizlere satılmayan radyasyonlu fındıkları zaten. Gene vardır bisiler bu fındıklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 çinli olan süper. sonuçta bi fındıktan bu kadar neşeli ve espirili bi reklam ortaya çıkarmış olmaları çok güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 cinli olan dunyada gordugum en kotu ve irkci reklam yaratanida beenende lanetliyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hepsi çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar