Dev Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Şu anda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 basilisk veriyolar. izlerken sıkıldım kapattım, yarın indirip altyazılı izlicem bakalım öyle sevicemmi =/ ne biliyim japonca isimler ama türkçe konuşuş falan olunca kim kim anlamadım =/ zaten isimlerde bi garip şu japonların =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 2. bölümü veriyorlar basiliskin. çok da kötü olmamış be abi. iyi bile denilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 2. bölüm güzeldi ama türkce olunca isimleri unutuyorum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Basilisk bitince,Hellsing'e başliicaklar diye duydum.rayt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Hellsing'i yayinlarlarsa kapanir o kanal :P.Zira Sigara iciliyo diye One piece'i yayindan kaldirmislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 aaa dublajlımıydı? uff kacırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 oki de niye dublajlı verirler ? koy türkçe altyazı, hee türkler okumaktan nefret eder sebep o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bi Wakatterü! bi NANDA KOREE! duymadıktan sonra anlamı yok izlemenin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 çok güzel olmuş.. kasmadan oturup izliyorsun. ingilizce falan olsa dinler anlarım ama caponcam yok, ne yazık. dublaj iyi olmuş bence keyifle izleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hangi günler olacak bu animeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ya dublaj güzel de basilisk aile evradı yatmadan izleyebilmek için fazla iğrenç çıktı. :/ tekrar filan verselerdi daha geç saatte bari.. yalnız kesin izleyeceğim hellsing kaçarı yok, alucard'ın türkçe seslendirmesini çok merak ediyorum. :) (bir de kaç yıldır tekrar izleyesim var, hacılandı dvd'im ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Basilisk yerine daha iyi bir anime koyabilirlerdi evet. Hem her ne kadar dublaja karşı olsam da dasaaa ya katılıyorum, kastırmadan izleniyor. Çok güzel. Helal mtv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 başlangıç için fene deil basilisk.Animedeki her eleman ucube yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Dublaj çoğu yabancı filme göre ortalamanın üzerinde. Ben beğendim. Teşekkürler MTV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hellsing gelirse kanalı kapatırlar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hele hele hellsing ova gelse temelli kapatırlar ya da 40dk'lik ova 20dk kesilir heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Rock chart programında Hellsing'den daha ağır klipler dönüyor.Veriversinler Hellsing,tv'den izlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 2. bölüm yayınlandı internette ? Ha bu arada... Firefox'un UnPlug'inin kullanınız, çok işinize yaricak (Niye diye sormayınız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 üçüncü bölüm de yayınlanmıştı dün, halen izleme fırsatı bulamadım ama dördüncüyü verirler bu gece herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 peh yanlış görmüşüm, üçe ayırmışlar bölümleri meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 2 ile 3 üncü bölümü gösterdi nedense bugun 2. bölümü bundan once 2 kez vermişti zaten 3. bölüm güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 var mı internetten izlemenin yolu mtv'yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 siteye koymuşlar zaten animeleri ordan izleyebiliosun 3 parça her bölüm. Ninja scrollun tersine basiliski severim bence güzel anime. Misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar