Apache Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hindistan cevizi hicbiseye gitmiyor cocostar ilk cıktıgında cok yedim herhalde ondan artık tahammülüm yok full cikolatalı pastası olan biriyle trade edebilirim pastamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 O: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 very ayıp highly günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hindistan cevizini ben de hiç sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 daha az öncem tavuklu makarnaya hindistan cevizi koydum efsane oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Hindistan cevizi iğrenç bişi böle damağa yapışıyo zaten tadı berbat kokusu ayrı bi mide bulandırıcı suyu acı.ıııy berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 tavukla gzl oli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 abicim siz manyak mısınız? hindistan cevizi gibi tatlılara uyum sağlayan bi hede (meyve di mi lan bu?) var mı ba!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hindistanın hastasıyım. tavuk birine girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 tavukla gzl oluoo hatta miktarı iyi ayarlanınca dier etlerle de gzl oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yaa tavuga hakaret etmeyin hakaretin Allah'ını görürsünüz heaa tavuk dediğin böle bi krema ile körü sosla nebilim özel hazırlanmış biber salçalı mantarlı soslarla güzel olur ne hindistan cevizi(yeditepede gastronomi okuyorum tamam hazırlığım ama bölüm derside alıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ya yerim kremanı. koyma ulan bişeyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 valla hindistan ceviziyle de güzel oluyo gastronomi okuyosun ama ben 10 yıldır yemek yapıom .hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 dünyanın en büyük aşçısının sırrı tavuk bulyonmuş ne yemek yapsa içine koyarmış yani böle basit şeyler yemeği güzelleştirir hindistan cevizli tavuk yapılmaz demiyorum ben sadece berbat tadı olur diyorum @voys sanane lahn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 @Lex olm ben de hamaratım da, hoş olmaz gibi gelio bana be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 sus lan sahte aşçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hindistan cevizine, pastaların falan üzerine serpilen süslere ve antep fıstığı tozuna uyuz oluyorum. Ayrıca sadece ve sadece full çikolatalı pasta yerim. Meyveli pastaya uyuz olurum. Tek istisna Alman Pastası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 aha dur bunu kaydetcem restorant açıncada resminle birlikte altına bunu yazıcam kapıdakilere söyliycem seni almasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 tavuğu önce hafifçe haşlayıp kestikten sonra : becel tercihen + zeytinyağı + beyaz şarap + hindistan cevizi + az miktar salça + kekik + tuz + kırmızı ve karabiber konulunca o hindistan cevizinin tadı tavuğun üzerinde aşırı şükela oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 restoranında ''sahte aşçı'' şeklinde bi yorumumu asacaksın duvara? müşteriler gelmez bi daha olm. master'ını pazarlama üzerine yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 insanlar nekadar güzel yemek yaptığımı bildikleri için sadece seni kınarlar o yorumun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Voys said: sus lan sahte aşçı NE DİYONNAAANNN!!!111 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ete hindistan cevizli sos yapıyolar böyle güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ben kokosıtar severim ama okadar yoğun hindistan cevizi başka bişeyin yanında gitmiyo.. demekki çukulatayla yemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar