Apache Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hindistan cevizi hicbiseye gitmiyor cocostar ilk cıktıgında cok yedim herhalde ondan artık tahammülüm yok full cikolatalı pastası olan biriyle trade edebilirim pastamı
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 daha az öncem tavuklu makarnaya hindistan cevizi koydum efsane oldu
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Hindistan cevizi iğrenç bişi böle damağa yapışıyo zaten tadı berbat kokusu ayrı bi mide bulandırıcı suyu acı.ıııy berbat
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 abicim siz manyak mısınız? hindistan cevizi gibi tatlılara uyum sağlayan bi hede (meyve di mi lan bu?) var mı ba!1
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hindistanın hastasıyım. tavuk birine girsin
N-c Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 tavukla gzl oluoo hatta miktarı iyi ayarlanınca dier etlerle de gzl oluo
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yaa tavuga hakaret etmeyin hakaretin Allah'ını görürsünüz heaa tavuk dediğin böle bi krema ile körü sosla nebilim özel hazırlanmış biber salçalı mantarlı soslarla güzel olur ne hindistan cevizi(yeditepede gastronomi okuyorum tamam hazırlığım ama bölüm derside alıyorum)
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 valla hindistan ceviziyle de güzel oluyo gastronomi okuyosun ama ben 10 yıldır yemek yapıom .hıh.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 dünyanın en büyük aşçısının sırrı tavuk bulyonmuş ne yemek yapsa içine koyarmış yani böle basit şeyler yemeği güzelleştirir hindistan cevizli tavuk yapılmaz demiyorum ben sadece berbat tadı olur diyorum @voys sanane lahn
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 @Lex olm ben de hamaratım da, hoş olmaz gibi gelio bana be?
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hindistan cevizine, pastaların falan üzerine serpilen süslere ve antep fıstığı tozuna uyuz oluyorum. Ayrıca sadece ve sadece full çikolatalı pasta yerim. Meyveli pastaya uyuz olurum. Tek istisna Alman Pastası.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 aha dur bunu kaydetcem restorant açıncada resminle birlikte altına bunu yazıcam kapıdakilere söyliycem seni almasınlar
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 tavuğu önce hafifçe haşlayıp kestikten sonra : becel tercihen + zeytinyağı + beyaz şarap + hindistan cevizi + az miktar salça + kekik + tuz + kırmızı ve karabiber konulunca o hindistan cevizinin tadı tavuğun üzerinde aşırı şükela oluyo :D
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 restoranında ''sahte aşçı'' şeklinde bi yorumumu asacaksın duvara? müşteriler gelmez bi daha olm. master'ını pazarlama üzerine yap
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 insanlar nekadar güzel yemek yaptığımı bildikleri için sadece seni kınarlar o yorumun için
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Voys said: sus lan sahte aşçı NE DİYONNAAANNN!!!111 (:P)
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ete hindistan cevizli sos yapıyolar böyle güzel oluyo
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ben kokosıtar severim ama okadar yoğun hindistan cevizi başka bişeyin yanında gitmiyo.. demekki çukulatayla yemek lazım
Öne çıkan mesajlar