Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hindistan cevizli pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hindistan cevizi hicbiseye gitmiyor cocostar ilk cıktıgında cok yedim herhalde ondan artık tahammülüm yok full cikolatalı pastası olan biriyle trade edebilirim pastamı
Mesaj tarihi:
yaa tavuga hakaret etmeyin hakaretin Allah'ını görürsünüz heaa tavuk dediğin böle bi krema ile körü sosla nebilim özel hazırlanmış biber salçalı mantarlı soslarla güzel olur ne hindistan cevizi(yeditepede gastronomi okuyorum tamam hazırlığım ama bölüm derside alıyorum)
Mesaj tarihi:
dünyanın en büyük aşçısının sırrı tavuk bulyonmuş ne yemek yapsa içine koyarmış yani böle basit şeyler yemeği güzelleştirir hindistan cevizli tavuk yapılmaz demiyorum ben sadece berbat tadı olur diyorum

@voys sanane lahn
Mesaj tarihi:
hindistan cevizine, pastaların falan üzerine serpilen süslere ve antep fıstığı tozuna uyuz oluyorum. Ayrıca sadece ve sadece full çikolatalı pasta yerim. Meyveli pastaya uyuz olurum. Tek istisna Alman Pastası.
Mesaj tarihi:
tavuğu önce hafifçe haşlayıp kestikten sonra :

becel tercihen + zeytinyağı + beyaz şarap + hindistan cevizi + az miktar salça + kekik + tuz + kırmızı ve karabiber konulunca o hindistan cevizinin tadı tavuğun üzerinde aşırı şükela oluyo :D
Mesaj tarihi:
restoranında ''sahte aşçı'' şeklinde bi yorumumu asacaksın duvara? müşteriler gelmez bi daha olm. master'ını pazarlama üzerine yap
  • Yeni Oluştur...