deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Azimli bir player'in taurenlere armağanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Hehe eskidir biraz o, bide sanırım player değil de modlardan biri yapmıştı. Ben ilk athinirada görmüştüm eu forumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 full 5-6 satırlık şey vardı "D-I-N-G". sene 2005, felwood'dayım, işte quest falan. generaldan yazı koca puntolarla "DING", oha o ne ya falan derken arkasına 5-6 satırlık cevap "GRATS". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 o ascii wow dan daha eski zaten. vardi piyasada daha once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 benim favorim budur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ya forumlarda falan var da, oyunda görmek gayet eğlenceli oluyor. Ben oyunda ilk kez gördüm bu danayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar