Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mythos

PhysX

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten ilgi çekici bir oyun Mythos ama ne yazıkki yeni keşvettim. Bir iki yerde okuduğuma göre warcraft diablo karışımıymış ki youtube da seğrettiğim videolarda bunu doğruladı.

7 ocakta beta testi kapanıp gerçek oyun yapımına geçicekler

beta testeri ne yazık ki olamadım çünkü çok geç gördüm oyunu test için maili kaydettirdim gerçi ama büyük ihtimalle kabul bile etmezler artık :)

yapımcı : flagshipstudios

(blizzarddan geçme programcılar var ki bu oyuna büyük ölçüde yansımış diablo 3 olarak da tabir edebiliriz aslında oyunu.)

birkaç ss

son olarak da sitesi

http://www.mythos.com/

Sosyal ağlarda paylaş

guzel gibi ya, benim hosuma gitti yani, ama feci bir bicimde diablo'ya benziyor oynanısı eheh... bu kotu bisey mi ? bence degil... daha pek ilerlemedim ama bunda da scroll of identify la town portal tarzı seyler var galiba (cantada oyle bisiyler var yani ehe, ama daha ne town portal ı kullandım, ne de unidentified birsey dustu)...
Sosyal ağlarda paylaş

simdi, kanuni beni de invite etti, benim de invite ım oluyor mu ? nereden bakılıyor bu invitelara ? varsa yolliyim ben de...

edik: haa yok, simdi siteye baktım anasayfada kocaman yazıyomus eheh "you have 0 invites." diye =)... zamanla gelicek herhalde... geldikçe yollarım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...