PhysX Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Gerçekten ilgi çekici bir oyun Mythos ama ne yazıkki yeni keşvettim. Bir iki yerde okuduğuma göre warcraft diablo karışımıymış ki youtube da seğrettiğim videolarda bunu doğruladı. 7 ocakta beta testi kapanıp gerçek oyun yapımına geçicekler beta testeri ne yazık ki olamadım çünkü çok geç gördüm oyunu test için maili kaydettirdim gerçi ama büyük ihtimalle kabul bile etmezler artık :) yapımcı : flagshipstudios (blizzarddan geçme programcılar var ki bu oyuna büyük ölçüde yansımış diablo 3 olarak da tabir edebiliriz aslında oyunu.) birkaç ss son olarak da sitesihttp://www.mythos.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 uzun sure oncesinden betadayim.. sana pm ledim isim sifremi oynarsin 7 ocakda sanirim kapaniyormus betasi .. kucuk bir clienti var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bu arada diger 8 kisiye invite atabiliyormusum.. isteyen mailini yazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 oyun ile ilgili izlenimlerin neler gerçekten güzel ve oynanabilecek bir oyun mu? pm için teşekkürler bu arada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ben invite alabilir miyim teşekkürler ([email protected]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bende istiyorum varsa :) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ikinizede gonderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hızlı oldu teşekkürler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ee nasıl bi oyun söleyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 acc açamıyorum alla alla passport ve forum sorunu veriyor. dediği gibide en az 8 karakter sayı ve harf kombinasyonu yapıyorum yinede kabul etmiyor :/ . Forum isminide kabul etmiyor garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 guzel gibi ya, benim hosuma gitti yani, ama feci bir bicimde diablo'ya benziyor oynanısı eheh... bu kotu bisey mi ? bence degil... daha pek ilerlemedim ama bunda da scroll of identify la town portal tarzı seyler var galiba (cantada oyle bisiyler var yani ehe, ama daha ne town portal ı kullandım, ne de unidentified birsey dustu)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bende alabilirmiyim invite pls ( [email protected] ) şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 [email protected], davetiye gönderebilirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yalnız ilk 2 quest i yaptım, ondan sonra aldıgım 2 quest i yapmamın imkanı yok, levelımın cok ustunde su an, naapıcam grind mi yapıcam daha oyunun basından : ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 theyblindedusall [at] hotmail.com davetiye pliz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 gonderdim ve bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bleda555 [at] hotmail.com teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 [email protected] banada davetiye gönderebilirmi elinde davetiyesi olan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 simdi, kanuni beni de invite etti, benim de invite ım oluyor mu ? nereden bakılıyor bu invitelara ? varsa yolliyim ben de... edik: haa yok, simdi siteye baktım anasayfada kocaman yazıyomus eheh "you have 0 invites." diye =)... zamanla gelicek herhalde... geldikçe yollarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bende de kalmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 clienti çekemiyorum 7 kps ile çekiyor :( hafta sonuda böyle olursa 7 ocağı beklicem :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bunu flashget gibi bi programla çekemiyozmu normalde çok yavaş indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bilen yokmu yaws çok yavaş indiriyor bu nasıl çekecez hızlı bir yolla programla filan inmiyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ben idm ile indirdim hızlı hızlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 deniyom idm bende 10 kby hızla indiriyo değişen bişe olmuyo yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar