LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bir arkadaşım avusturalya da ve ardından ingiltere'de okuyor, kendini Türk olarak lanse etmiyor, edemiyor, etmek istemiyor. Bu derece utanılacak bir ülke haline getirildik HELAL OLSUN.
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Ya resmen iğrendim nasıl bir zihniyettir bu, aklım almıyo. Ayrıca her sene neredeyse aynı olaylar oluyo önlem alamayan polisi de tebrik ediyoruz.
Slat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Dinsel ahlaktan(!) dolayı bastırılan, ayıplanan hayvani cinsel dürtülerin dışa vurumu işte.. Sie ne alaka diyenler için Arnavutluk'a giden biriyle konuşmalarını tavsiye ederim :| Xaenin said: Geceleri süperkahraman kostümüyle çıkıp tipini beğenmediklerimi kolunu bacağını kesip orada bırakmak istediğim zamanlar oluyor bunları gördükçe. http://www.imdb.com/title/tt0758771/
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ara sıra xaenin gibi düşünüyorum da masonlar gibi bi orgüt kurcan gizli saklı veya polat style iyi mafyayı oynucan.
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 sırf 1-2 kafa kırmak için şunlardan mit ajanı veya polis olmak istiyorum..
Slat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 mahmut tuncer said: ne olmuş arnavutluk'a? Enver Hoca'nın yıllarca dini yasaklaması sonucu oluşan ilginç sosyal kültürden bahsediyorum.. Hemde öyle ilginç ki offf..
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 nasıl, kim kime dum duma bir ortam mı var?
Slat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 kim kime dum duma pom pompa Her Türk evladının gidip görmesi gereken on numara bir ülke.. Neyse sapmasın konu..
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Lath çok fena kusmuş. Ülkemizi ne de güzel tanıtıyor şerefsizler. Ondan sonra neden ülkemiz böyle lanse ediliyor? Sapık Ilımlı İslam Cumhuriyeti...
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 vardi boyle bi gurup ankara'da... polisin yapmadigini adamlar yapiyodu. tek sorun var, senin gibi baska bi gurup daha kurulursa ve catismaya baslarsan, bu sefer is cigrindan cikar. onumuzdeki yil the marmara'nin tepesinden sniper'la calismayi planliyorum. projeye katilmak isteyen var mi?
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Memlekette cinsellik en aşılmaz tabu olarak bütün görkemi ile gençlerimizin önünde durduğu için dayakla falan bu iş çözülmez.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ne yapalım ellerinden tutup keraneye mi götürelim
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bırakalımda biraz seks yapsınlar. (kızları azcık salın demek istiyorum) TÜrkiye'de erkek nüfus çok serbest ve aktif ama kız nüfusun yüzde sekseni aseksüel (mahalle baskısı, töre vb.) Kalan yüzde yirmiye olan talep azaltılmalı ki taciz tecavüz azalsın.
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Katilmiyorum. Beraber olmak isteyen kiz sayisi artsa da, dogal seleksyondan elenir bunlar. Zira genel evler mevcut.
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 said: "türk erkeğinin cinsel açlığı ve hala bazı $eylerin tabu olması" ile e$le$tirilmesinde bazı noktalarda katılmadığım yanların olmasını belirtme ihtiyacı duyduğum olaylar silsilesi.. bu ne ilk ne de son olacak..taksim meydanındaki eğlencelerin iptal edilmi$ olması bile buna engel te$kil etmeyecek, tabii ki bu engelin altında yatan sebep bu değil ama dolaylı yoldan etkisi olabilecek bir konunun biraz frenlenmesi gibi ama sanırım frenler bo$almı$! $öyle bir durum var; türk erkeğinin cinsel açlığı son zamanlarda ayyuka çıkan bir $ey olması gerek..ortada bir açlık var ise bu geçmi$ zamanlardan bugüne gelen bir süreçte eksilme veya artma gösteren bir olgu ise, son zamanlarda artı$ının cinsel tabuların son zamanlarda inanılmaz bir boyutuna geldiğini sanmak gerekiyor..basitçe örnekleyim, analarımızın babalarımızın, dedelerimizin ninelerimizin zamanlarını dü$ünün..o zamanlar cinsellik $u zamanlar kadar rahat ya$anan bir $ey miydi allaha$kına? o zamanlar "görücü usülü" evlilik dediğimiz mefhum, $u an ki durumdan kat be kat fazla idi..türk erkeğinin cinsel açlığını gidermek için sevdiceği ile birlikte olma ihtimali, günümüz ko$ullarına göre yüzdesel ifade çok çok daha az bir orana tekabül ediyor..o zamanlar ülkemize gelen tursit sayısı azlığı ve türk erkeğinin bu tip taciz vakalarına $ahit olamayacak durumda olmamız mıdır sadece bu tip olayların günümüzde daha fazla görülmesine neden olan? hayır! zannediyorum ki o zamanlar cinsel açlığı ahlaki değerler ile bastırabilme güdüsü ta$ıyordu insanlar, "mahallenin kızı" diye bir olgu vardı, $imdi ki gibi kimin kimi götürdüğü belli olmayan, anla$ılınca da "bir tur da ben alayım mademse" gibi durumların söz konusu olmadığı zamanlardı.. $imdi ki bu sapkınlığın tek nedeni tam manası ile modernle$ememi$ iki arada bir derede kalmı$, asimile olacağım diye değerlerini de sapıtmı$ bir toplumun olu$u..bir yanda cinsel özgürlüğünü üst sınırlarda ya$ayan bir kesim ve öte yanda bu konunun tabu olduğu yerlerde bu hayatı görüp de "hani bana hani bana?" diyen bir kesimin olu$u..etrafı bunu tabu olarak insanlarla süslenmi$ türk erkeğinin bu noktada kendini tatmin etmek için iki çıkı$ yolu var ya geneleve gidecek ya da bütün kötülüklerin anası olan alkolün de etkisi ile beyninde olu$turulmu$ "rahat avrupa kadını" imajına uygun olarak "el yordamı ile" derdine çare bulacak.. ne yazıktır ki bu tip olaylar sadece yılba$ından yılba$ına gözümüze sokulmakta, oysa ki dı$arda bir yerlerde $u anda bile hala tacize uğrayan türk kadınları var, ıssız sokakta belli bir saatten sonra yürüyor olmaya çekinen her türlü belanın kol gezdiği bir metropolün kadınları bunlar..bu olayda i$in linç boyutu var sadece..öylesine co$kun ki kalabalık nerdeyse kadına denk getiremezse birbirini elleyecek.."sizin ahlak anlayı$ınızın ve doymamı$ cinsellik oranınızın içine sıçayım"larla "ya o bacın olsaydı" larla çözülecek bir durumda değil artık.. ortada tehlikeli boyutlara ula$an bir özenme var ve ne yazık ki sürü psikolojimiz o kadar etkili ki 9-10 ya$larındaki çocuklar bile bir kadını elleme ihtiyacı duyabiliyor..hadi diğerlerinin ki cinsel açlık ve tabu nedeniyle bu el kadar bebelerin olayını nasıl açıklayacağız? http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=12162287
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ombakkombak said: Bırakalımda biraz seks yapsınlar. (kızları azcık salın demek istiyorum) TÜrkiye'de erkek nüfus çok serbest ve aktif ama kız nüfusun yüzde sekseni aseksüel (mahalle baskısı, töre vb.) Kalan yüzde yirmiye olan talep azaltılmalı ki taciz tecavüz azalsın. o adamlara anca kendi muhafazakar çevrelerindeki çirkin kızlar bakar. yaparsalar anca onlarla yaparlar.
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 utancımdan görüntülerin tamamını izleyemedim, allah belalarını versin bu kıroların
Syn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bizim hak ettiğimiz davranış biçimi... Böyle g.te böyle y...k
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Dün İzmir-Alsancak da felaketti.Kıbrıs Şehitlerinde,Gazi Kadınlar Sokağında mekana giremeyen 4-5 barzo Scream filminin maskeleriyle ona buna sataşıyordu.
Öne çıkan mesajlar