Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Geçen sene, öss'ye hazırlanırken, sıkıntıdan patlarken çizdiğim resimleri, geçen gün scanlettim, buraya koyuyum bakalım beğencek misiniz? Allah öss'ye çalışanlara sabır vele... İlk olarak bir orak resmi, horned reaper düşünürken çizdim. Bu da kızılderili/dwarf baltası gibi birşey, üstünde rünler var Bu da daha değişik bir balta. Ortadaki rün, kenarlardaki çizikler... Katana çizmeye çalışırken ortaya böyle birşey çıktı. Beceremiyorum katana. Ama Warcraft 3'teki Blademaster'ın kılıcına benzedi... Bunda da, kafa denemeleri yaparken. Kendi kafama benzedi, Aklıma kafasını böyle şekil kazıtan punkçılar geldi. Bu da, çok eski bir site projem vardı, Bonecrusher's Dungeon'ı düşünürken çizdiğim bir resim. Son olarak da bir helmet çizmişim onu koyuyum. Umarım beğenmişsinizdir.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Creel Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ivenc :P ben begenmedim :P[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.."
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 It smells diablo :P kara kalem böle çizim kolay aslında, daha detaya inebilirsen güzel olurmuş[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 diablo ile ne alakası var anlamadım.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 schyte ve baltalar ve helm çok benzemiş diablo 2 deki itemlara :) kötü bişi deil bu, herkesin bi ilham kaynaı olmalı[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
neuromancer Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Gayet hoş... Daha hafif bi şekilde bastır, gölgelendir biraz.. çok hoş olur. Hatta sana benden bir tavsiye, 2nd edition, 3rd edition player's handbook'undaki resimleri çiz, Monstrous Manual'dakileri çiz... Çizmesi zevkli oluyor, zevk te alıyorsun ve senin bilinçaltına bazı bilgiler kazınıyor, dene derim.[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::..
wanderer Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 "boonkıraşır's dancın" yazisi haric guzel[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; )
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ne alaka volfied, diablo 2 oynamam[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 impressive[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 lol Urza :)[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Çok güzel olmuş tebrik ederim..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN®
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 yaa benim bi arkadaşım var herif phb'debn bakıo sonra o resmi farklı duruş biçimlerinde falan çiziyo adam bi dragon önünde de phb'deki sorcerer olan hennet'i çizdi ben bööle şaştım kaldım adama biraz daha bişiler çizdiriyim gönderirim.
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 resimler çıkmıo bende[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Kızılderili baltasıyla altındakini çok beğendiim..Diğerleri de umut verici..Beni öldürseler bunların yarısı kadar çizemem..Allah nası yetenekler vermiş..bence gayet hoş hepsi...[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... ---------------------------------------- Bu alemde çarşı herkese karşı!!!
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Kesinlikle kötü bir anlamda söylemiyorum, çizimlerin arasında kayda değer birşey yok(yinede güzel). Kötü anlamda söylemiyorum sadece eleştri. Gölgelendirmeye daha çok önem ver. Vede -çok önemli- silahları sıradan yapma. Mesela kılıcın kabzasında mücevher, kaskette çiviler, zırhlarda deri kayışlar yada parçalar arasındaki bağlantı noktaları çok önemli.[hline]Geri döndüm...
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Birde simetriğe dikkat etmelisin.[hline]Geri döndüm...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 ben daha güzel çizerim kısaca yaramaz çok dürüstüm o kadar.[hline]Thief of Paticik
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 grudge kadar iyi çizemem. iyi ki bir çizimlerimi koydum. diterlizzi ile yarıştırdınız hemen beni..[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyla alakasiz ama Arcane in imza kismindaki siir cok hosuma gitti. Take care...[hline]A little less conversation a little more action please
Öne çıkan mesajlar