utopia Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 (h5) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 güzel yayın, işte erken saat olunca çok dinlenmiyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 marc marberg bu benim amca oglu tanırmısınz...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Güzel gidiyor robi. Dinliyorum. Daha kafa dinlendirici bir şeylere geçsen süper olur. Bu bile yordu yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Neyse ben film + yemek yapıcam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Az yayındayım, takılmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kapat yayını bonepart. kimse dinlemiyor seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ahahaha " En sevdigim grup noting els metirs" (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 biri hicaz , tsm çalsaydı çok makbule geçerdi şimdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 yayın da bi bozukluk var berbat ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 yayının ses çok kötü Saatlerimiz 17:24 ü gösterio sgdfjngsdjflk.hxfghwarsghsrngfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 şimdi nasıl ses? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 öğğğ ne kadar banaeeeağğl ne çalıyoooğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ahaksdfjksda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 siyaset ooo.. da birinizin sesi az gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 haraslamak ne demek harash mı ingilizce den gelen? Ç:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 wc yüklü değil.. madem az kişi var beni de eklesene radyoya.. :) skype ile bağlanılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ok eyw.. :) hadi bash bash bende csye akam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 baba o duyduğunuz domuz bendendi, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 dinlemeye başladım zeugNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 konsept değişikliğine gidiyorum..trance çalmayacağım çarşambaları patiye=D her hafta top 10 chart around the world tadında bişi yapıcam.böylece yeni çıkan şarkılar da eklenmiş olacak. dinleyici de artar çünkü zaten klüplerde falan duyduğunuz şarkılar olacak. ilk programı bugün deneyceğim. hatta eğer saat boşsa 10 da başlarım diyorum bugün 12 yerine bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 biraz kopkop yapıyorum. yarın fasıl gecesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ben senin fasılları dinliyim diyorum hep kaçırıyorum yahu,neler çalıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Bu akşam La Musique Automatique'de iki sanatçı üstünde yoğunlaşacağız efenim: Birisi yarın konseri olan Vitalic, diğeriyse çoğunuzun tanıdığı Daft Punk. Yayının ilk yarısında Vitalic'ten seçme şarkılarının ağırlıkta olduğu bir playlist bekliyor, ikinci yarısındaysa geçtiğimiz yazda Daft Punk'ın Türkiye'de çaldığı playlistin aynısını Paris konserlerinde kullandıklarında yapılmış olan canlı kayıt. İnanılmaz bir albüm olmuş, onu tanıtacağım efenim. Akşam 8 gibi girerim yayına, ilgililere duyurulur, bekleriz efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Ufaktan yayına giriyorum arkadaşlar, akşam çıkmam gerekecek o yüzden önceden yayını yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar