KahnX Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ya o rainbow eyes kimin şarkısıydı özel mesajla atabilirmi biri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 başın sağolsun anti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 You have all the prayers of my loose heart. Sevgili dedem, hoşçakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 When I'm at the pearly gates This'll be on my videotape My videotape My videotape When Mephistopheles is just beneath And he's reaching up to grab me This is one for the good days And I have it all here In red blue green In red blue green You are my center when I spin away Out of control on videotape On videotape This is my way of saying goodbye Because I can't do it face to face So I'm talking to you before it's too late No matter what happens now I shouldn't be afraid Because I know today has been the most perfect day I've ever seen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Başın sağolsun anti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 başın sağolsun antimodes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 basin saolsun alicim. Arkadaslar damar yayindayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 başın sağolsun anti. Pent büyüksün valla böyle arebesk takılmak bazen çok iyi geliyor yav.Sabah kadar yap damar yayını süper olur :) dert, keder, alın yazısı...Sarılırım şarabıma.. ama sigaram yok yavv olmadı şimdi :/ napalım bu gecede öyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Penthesilea said: basin saolsun alicim. Arkadaslar damar yayindayiz Çalsana lan isteğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Antimodes52 said: You have all the prayers of my loose heart. Sevgili dedem, hoşçakal. mine too. Başinsagolsun, topraa bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Pyro'nun istegiyle konseptin agzina siciyordum az kalsin. Degistiriyoruz efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Yavuz Bingol baska sakri cikti kusura bakmayiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Elinde varmıdır bilmemde Kıvırcık Ali - Gülüm varsa çalsan çok damar olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 olma mi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 eywh saolsın mutlu oldum yaa işte budur yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bide patlat bunun ardında Isırgan otu offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 mazlum çimen-yar unutmadım varsa yada nejat alp-arkadaşım yoksa canın sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 isirgan otu eger bi sarkiysa, bulamadim : ) nejat alp geliyor efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 heyt be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Penthesilea said: isirgan otu eger bi sarkiysa, bulamadim : ) Gene Kıvırcık Ali'nin başka bir şarkısı oda çok çok güzel ve anlamlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Yok valla : ) Abi bu nasi bi sarkiymis, helal olsun adama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 eyw sagolasın penth not:ısırgan otu iyidir bulursan cal penth :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 anam ümit besen. ağlarım lan. aklıma gelir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 lan 1-2 saattir, ayar moda girdik zati, radyoda calana bak, koyulan resimlere gel.. Makara ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 kiz senin sebebune kaldim istanbullardaa kaldim istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar