93death93 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Salaklık sonucu varolmak nasıl bişey peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 killer dediki terbiyeni takın, uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 normal şarkı taglerine döndün zaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ve tanrı dediki, let there be morons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 93death93 said: Ve tanrı dediki, let there be morons ve killer üzerine ekledi balonunu patlatırım,incinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 İçine patlamasın dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kimin fake'i sin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kelime hazneni ve zekanı biraz geliştir ondan sonra devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Killer said: kelime hazneni ve zekanı biraz geliştir ondan sonra devam ederiz. meali: OWNED I SUCK SORRY LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 KingOfLoss said: dev diyomuş ki: "Niye batıyor o size anlamadım. Hadi Pyro'ya falan batması doğal, ona da ayrıyetten batıracaklar zaten yakında o da ayrı konu da, uzun yazı oluyorsa link de oluyordur diye deneme yapacaktım. Niye rahatsız etti anlamadım. 93lü salak da ayrı konu zaten. Ona bişey demiyorum bile." sansürleyebilirsin dedi ama sansürlemedim. onun sorumluluğunda kardeşim -.- Bana batan birşey yok, 1 dakika boyunca forum okurken gözüme dokunduğu için yazdım ki cavanagh açıklamış zaten ama kavrayamamışsın yine. Zaten sonrada senden beklenileceği gibi bir cevap geldi, neyse kasamayacağım hiç. Bu arada yaşından büyük ithamlarda bulunma, batıracaklarmış vs. Batu sende sus iki rekat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 aa aga sen kimsin.lan herkes adımı biliyo ben kimseyi bilmiyorum sdg. babali dev kankam rica etti yazdım.sonra adam terbiyesizleşti 2 laf attım.olur böyle vakalar pati modu yakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yayına giriyorum, ders calişirken hazirladigim karisil playlist calicak, arada refreshlerim, istek olursa koymaya calişirim, onun disinda yayında sebeklik yapmam zaman yok sonra da cikar giderim buralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ana baci sinkaf yayin yapildi Pati Radyo'da. Yok artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hehe dinlemedeyim=) isteksizim bugün, ders de çalışıyomuşsun zaten=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben de bu şarkıyı istek yapsam die düşünüyodum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 dory yayın güzel ya tebrikler. 1.5 saattir fln dinliyorm iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Msj yerine ulaştı. Güzel yayın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 listem arada istek neyin olursa diye, koyiyim. koraxda bi ara guncellicek bekliyoruz :müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Operation completed B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 tesekkur amacli ben de senin parcani caliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yok ya, senin liste bana cok agir kaciyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 buff var hafiften haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 benim mi? ben ciktim. hiç üzerime alinmadim ama olsun. en son sarkida olabilir, parca gonderiyodum bi arkadasima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hendrix'i kim çaldıysa onda oldu buffer buff devam edince de kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar