Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 playlist istek alıyorum efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 perfect cirle'dan judith dşında beğendiğin bi şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ses gelmio bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 kulaklık takınca böyle uzaaktan (100 metre kadar) bir sesler geliyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 düzeldi fekat çok (çok çok çok) cızırtılı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 kingpin'in yayın saati geldi zaten, ona bırakayım pestilim çıktı zaten şeyapamıyorum şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 carla bruni raphael:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 playlistimde yok, ordan bişiler seçsen? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 2dkknı almaz indiriversen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Kamon beybi dont fiyır dı riypır, Beybi teyk may hend, dont fiyır dı riypır. Kralsın Gıriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Spid33 istedi valla, onun krallığı =P Katır açarsam bafır müptelası olursunuz, ondan playlistten istek yaparsanız daha klas olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 neyse kolay gelsin ozmn sana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 porküpün 3 sonrası kingpin'e bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ah be kingpin :) ne güzel gazım vardı ilk kez denicektim senle beraber yayını dssdfasda patiFM bakiri bana gazoz kapaanı açtırmadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ulen bu kez de mikrofon yok diye patladık. :/ Yenecem seni patiFM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Yayinda sovuyor bebenin teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Maymunluk yapmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 dev test yayını die sayfa düzenini nasıl degistiririm diye türlü zımbırtıları denemene de gerek yok yani ordaki görevi sana millete laf at diye vermediler güzel güzel müzik yayını yap millet sitede dolaşırken bi yandan da kulaklarının pası gitsin diye verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Uzayada maymun yollamışlardı ilk deneme için boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 fake alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Dün yavşaklık seanslarını kestim diye mi kızdın bana =/? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 dev diyomuş ki: "Niye batıyor o size anlamadım. Hadi Pyro'ya falan batması doğal, ona da ayrıyetten batıracaklar zaten yakında o da ayrı konu da, uzun yazı oluyorsa link de oluyordur diye deneme yapacaktım. Niye rahatsız etti anlamadım. 93lü salak da ayrı konu zaten. Ona bişey demiyorum bile." sansürleyebilirsin dedi ama sansürlemedim. onun sorumluluğunda kardeşim -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ayıpmı 93 lü olmak? aferin sen 1 yaş daha büyüksün. babanın abazalığıyla övünmeye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 @dev:, yukardaki zımbırtı pyroya özel birşey değil genele olan birşey sen yukardaki zımbırtıyı kullanıp sağa sola laf atamassın böyle bir hakkın yok bunu demek istedim yine aynı şekilde forumu gezenlerin göz zevkini bozuyorsun uzun yazı veya link deneyerek, en azından bana olan budur, ben de bunu dile getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 dev dediki "hayır, ayıp olan salak olmak." "canavagh abicim, adam zaten maymunluk yapmayın demeyene kadar ben özel bişey yazmıyodum ki oraya. parça adını custom koydugumda yarısı çıkmıyodu falan ben de birleşik olunca sorunu çözdüğümü gördüm o kadar. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar