Bleda Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bu arada en son istegim 2466. 06 - Blind Guardian - The Curse Of Feanor dip not: ders çalışmak saat 9 oluncamı aklına geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 saol şarkılar için=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bitch dediiii birbölükökiçindebireksivkarebölückare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 benim testere teması noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 mouse scroll unu yağlama zamanı gelmiş dfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Dory sırf sen çal arada da hoş yorumlarınla bizi mest et dışında ara sıra bizde böyle senin programa baglanip senle sohbet edebiliyormuyuz böyle tam "radyo" havasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Cons said: mouse scroll unu yağlama zamanı gelmiş dfgdfh bnde hamster fln vardır heralde dedim. civuyik civuyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 cons +1, bence de gelmiş cart curt ediyo. yayına baglanma olayını bilemiyorum bleda, acikcasi cozemedim o kısımlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 lacuna coil'i sevdim ben bu yayında. tavsiye eder misiniz diğer şarkılarını arkadaşlar torrentten indircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Bleda said: Dory sırf sen çal arada da hoş yorumlarınla bizi mest et dışında ara sıra bizde böyle senin programa baglanip senle sohbet edebiliyormuyuz böyle tam "radyo" havasında? ne yavşak herifsin lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 he he; hatta haftada bir pati ile röportaj olsun, kisa bi cv versinler canli olarak, biri sorsun biri cevaplasin, patileri taniyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ardeth said: lacuna coil'i sevdim ben bu yayında. tavsiye eder misiniz diğer şarkılarını arkadaşlar torrentten indircem edebiliriz tabiki efendim. yayından sonra pmle soylerim ama patide de topic vardi sanırım ona da bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 legbra en kaliteli+pahalısından mouse+pad alsın,hepimiz rahat edelim :) saw için tenks çok pis gaza geldim,seriyi izleyesim var. DINININ DININININ ayrıca lacuna coil iyidir baya çek hepsini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ardeth said: lacuna coil'i sevdim ben bu yayında. tavsiye eder misiniz diğer şarkılarını arkadaşlar torrentten indircem soul into hades senzafine stars falling bunları bi indir daha sonra devam ederim tavsiyelere aklımdakiler bunlar playlistten bakmam lazım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 abi şarkıda uncertainty falan diyo yapmayın bunu bana quantum sınavından çıktım miğdemi hareket geçiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ardeth said: lacuna coil'i sevdim ben bu yayında. tavsiye eder misiniz diğer şarkılarını arkadaşlar torrentten indircem "Karmacode" diye bi albümleri var ordaki çoğu şarkı güzel.Öncelikle onu tavsiye ederim Bu albümün haricinde Swamped, Heaven's A Lie, Unspoken, Falling Again, To Live Is To Hide süper şarkılardandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dün geceki konu kitleme ile ilgili deildi zaten,kankaa muhabbetiydi. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 teşekkür ettim tavsiyeler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 çok da güzeldir vokalisti. avusturyada 1 wackenda 2. ye gördüm ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 eet hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 senden hoş olmasın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 :müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Pyro böylesine basit numaralarla beni kandıramazsın. Kalbim kırıldı bir kere sana. Kordonda bir bira ısmarlarsan belki... Dory güzel yayındı. Tbr brv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 tesekkur ettim osso^^ herkese tesekkurler ve sevgiler saygilar grise de iyi yayınlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar