Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM [Ocak 2008]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dory sırf sen çal arada da hoş yorumlarınla bizi mest et dışında ara sıra bizde böyle senin programa baglanip senle sohbet edebiliyormuyuz böyle tam "radyo" havasında?
Mesaj tarihi:
Bleda said:
Dory sırf sen çal arada da hoş yorumlarınla bizi mest et dışında ara sıra bizde böyle senin programa baglanip senle sohbet edebiliyormuyuz böyle tam "radyo" havasında?

ne yavşak herifsin lan sen
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
lacuna coil'i sevdim ben bu yayında. tavsiye eder misiniz diğer şarkılarını arkadaşlar torrentten indircem

edebiliriz tabiki efendim.
yayından sonra pmle soylerim ama patide de topic vardi sanırım ona da bak
Mesaj tarihi:
legbra en kaliteli+pahalısından mouse+pad alsın,hepimiz rahat edelim :)

saw için tenks çok pis gaza geldim,seriyi izleyesim var.

DINININ DININININ

ayrıca lacuna coil iyidir baya çek hepsini :)
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
lacuna coil'i sevdim ben bu yayında. tavsiye eder misiniz diğer şarkılarını arkadaşlar torrentten indircem

soul into hades
senzafine
stars
falling

bunları bi indir daha sonra devam ederim tavsiyelere aklımdakiler bunlar playlistten bakmam lazım=)
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

"Karmacode" diye bi albümleri var ordaki çoğu şarkı güzel.Öncelikle onu tavsiye ederim

Bu albümün haricinde Swamped, Heaven's A Lie, Unspoken, Falling Again, To Live Is To Hide süper şarkılardandır.
Mesaj tarihi:
Pyro böylesine basit numaralarla beni kandıramazsın. Kalbim kırıldı bir kere sana. Kordonda bir bira ısmarlarsan belki...

Dory güzel yayındı. Tbr brv.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...