Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

firefox'da bunları yapacak eklentiler var mı?

Bone

Öne çıkan mesajlar

Heimdall said:
tab mix plus
istediğin çoğu özellik bu eklentide var. seçenekler kısmını biraz karıştırman gerekebilir.

quick locale switcher
dil değiştirmek için

show picture
paste and go 2

download manager tweak
indirme yöneticisinin ayrı tab'da açılması için.

sayfa boyutu değiştirme, text-to-speech özelliği ve kutuları otomatik doldurma için eklenti bulamadım ama son ikisi için eklenti olduğunu biliyorum.

edit:
page zoom da buldum ancak açıklamasında şöyle bişey yazıyo:
Disclaimer: this extension does not provide a high quality pagezoom like Opera or IE7 does (nor will do another Firefox extension). This extensin is built on the Firefox's Gecko engine which currently does not support real pagezoom. Full pagezoom is scheduled to be implemented in Firefox 3 with Gecko 1.9, which will be out in 2007 or later. Look forward to it for those who want the pagezoom like Opera or IE7 has.
pagezoom

ultrAslan said:
- Sayfadaki login/şifre kutularını, wand'ın yaptığı gibi, tek tuşla girip login edecek bir buton

secure login

ultrAslan said:
- Kapatılan sekmeleri "geçmiş -> kapatılan sekmeler" altından değil de, browser penceresindeki bir butona basarak görmek ve açmak

undo closed tabs button

sanirim bu ise yariyor, bilemiyecem

Heimdall said:
hırs yaptım sabahtan beri arıyorum tts'yi. sonunda bulabildim. microsoft sam'i kullanıyo:
speak it

teşekkürler, indiriyim ben bunları
Sosyal ağlarda paylaş

pekala ben bir şey sorayım,

mesela jpg uzantılı bir resmi imageshack e upload etmek istiyorum, sağ tıklayıp tek tıkla yapma şansım var mı bunu?

imagebot diye bir extension vardı bunu yapabilen sanırım; ama olmuyor onda, başka da bilmiyorum

hatta başlamışken şey de sorayım, bilgisayarımdaki herhangi bir dosyayı tek tıkla imageshacke upload etme şansım var mı siteyi falan manüel olarak açmadan
Sosyal ağlarda paylaş

imagebot nası olmuyo ?
ben senelerdir sorunsuz kulalnıyorum. imageshack' a otomatik giriyor kendi hesabıma atıyor fotoları.
bazen yemiyor ikinci kez uL diyorum kesin atıyor.

ikinci sorunun bilgisayardaki jpeg i firefox tabına sürüklüyorum ordan sağ tık yolla yapıyorum. ikinci soruna cevap (:
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
firefox 3 çıktığına göre listeyi update edelim dedim.

bu arada, şu local switcher'ı kullandığımda pek memnun kalmadığımı eklemek istiyorum.

Paste And Go, Speak It ve Download Manager Tweak out of date kalmış.

Adblock Plus

NoScript

Speed Dial

All in one Sidebar

Extended Statusbar

Secure Login

Show Picture

Bookmark This Page Plus

Undo Closed Tabs Button

Fire Gestures

ChatZilla

Simple Mail