BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ee defaulttada araya seperator konulabiliyor yada benim gibi direk isimleri birakiyorsun bide benim hafizam kotu o nedene silmiyorum hepsini her konu ezberleyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 iste tek tek onlari yapmak yerine eklenti yapmislar :) kizma bonepart, kullaniyorum iste aliskanlik olmus=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yok yane bisi demiyorum kullan canim ben saece gerek yok yane default war zaten dedm sen sordukcada cevapladim yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 neyse kurmus bulundum, uzun zamandir da kullaniyorum artik firefox 3 cikinca öyle yaparim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hırs yaptım sabahtan beri arıyorum tts'yi. sonunda bulabildim. microsoft sam'i kullanıyo: speak it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Heimdall said: tab mix plus istediğin çoğu özellik bu eklentide var. seçenekler kısmını biraz karıştırman gerekebilir. quick locale switcher dil değiştirmek için show picture paste and go 2 download manager tweak indirme yöneticisinin ayrı tab'da açılması için. sayfa boyutu değiştirme, text-to-speech özelliği ve kutuları otomatik doldurma için eklenti bulamadım ama son ikisi için eklenti olduğunu biliyorum. edit: page zoom da buldum ancak açıklamasında şöyle bişey yazıyo: Disclaimer: this extension does not provide a high quality pagezoom like Opera or IE7 does (nor will do another Firefox extension). This extensin is built on the Firefox's Gecko engine which currently does not support real pagezoom. Full pagezoom is scheduled to be implemented in Firefox 3 with Gecko 1.9, which will be out in 2007 or later. Look forward to it for those who want the pagezoom like Opera or IE7 has. pagezoom ultrAslan said: - Sayfadaki login/şifre kutularını, wand'ın yaptığı gibi, tek tuşla girip login edecek bir buton secure login ultrAslan said: - Kapatılan sekmeleri "geçmiş -> kapatılan sekmeler" altından değil de, browser penceresindeki bir butona basarak görmek ve açmak undo closed tabs button sanirim bu ise yariyor, bilemiyecem Heimdall said: hırs yaptım sabahtan beri arıyorum tts'yi. sonunda bulabildim. microsoft sam'i kullanıyo: speak it teşekkürler, indiriyim ben bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 pekala ben bir şey sorayım, mesela jpg uzantılı bir resmi imageshack e upload etmek istiyorum, sağ tıklayıp tek tıkla yapma şansım var mı bunu? imagebot diye bir extension vardı bunu yapabilen sanırım; ama olmuyor onda, başka da bilmiyorum hatta başlamışken şey de sorayım, bilgisayarımdaki herhangi bir dosyayı tek tıkla imageshacke upload etme şansım var mı siteyi falan manüel olarak açmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 imagebot nası olmuyo ? ben senelerdir sorunsuz kulalnıyorum. imageshack' a otomatik giriyor kendi hesabıma atıyor fotoları. bazen yemiyor ikinci kez uL diyorum kesin atıyor. ikinci sorunun bilgisayardaki jpeg i firefox tabına sürüklüyorum ordan sağ tık yolla yapıyorum. ikinci soruna cevap (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 firefox 3 çıktığına göre listeyi update edelim dedim. bu arada, şu local switcher'ı kullandığımda pek memnun kalmadığımı eklemek istiyorum. Paste And Go, Speak It ve Download Manager Tweak out of date kalmış. Adblock Plus NoScript Speed Dial All in one Sidebar Extended Statusbar Secure Login Show Picture Bookmark This Page Plus Undo Closed Tabs Button Fire Gestures ChatZilla Simple Mail Rewind Fastworfard Buttons Right Click Link Tab Scope Duplicate Tab Get File Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar