Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Normalde opera kullanıyorum da, firefox'ta da opera'nın bazı özelliklerini kullanmak istiyorum. Şu özellikler için firefox eklentileri arıyorum... - Yazı boyutu değil de, tüm sayfanın boyutunu büyültüp küçültebilmek - Tab'ın üstüne tıklayınca gelen menüde "duplicate tab" ve "close all tabs" seçenekleri - highlight ettiğim yazıyı text-to-speech ile dinleyebilmek - Sayfadaki login/şifre kutularını, wand'ın yaptığı gibi, tek tuşla girip login edecek bir buton - javascript, pop-up olarak açılan pencerelerin, ayrı bir windowda değil, mevcut windowun içinde bir tab olarak açılması - Kapatılan sekmeleri "geçmiş -> kapatılan sekmeler" altından değil de, browser penceresindeki bir butona basarak görmek ve açmak - Bir tabı "lock tab" ile kilitleme özelliği (yanlışlıkla kapanmasını felan engelliyor mesela) - İndirme yöneticisinin ayrı bir pencerede açılması yerine, bir tab olarak açılması - Bir resme sağ tıkladığımızda açılan menüde "reload image" seçeneği - Address bar'a link paste ederken, sadece "paste" değil, "paste and go" seçeneği Bir de firefoxla ilgili soru olsun bu, Bir kere Türkçe firefox yükleyince hep Türkçe mi kullanmak zorundayız? Browserın ingilizce dile geçmesinin ayarı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 tab mix plus istediğin çoğu özellik bu eklentide var. seçenekler kısmını biraz karıştırman gerekebilir. quick locale switcher dil değiştirmek için show picture paste and go 2 download manager tweak indirme yöneticisinin ayrı tab'da açılması için. sayfa boyutu değiştirme, text-to-speech özelliği ve kutuları otomatik doldurma için eklenti bulamadım ama son ikisi için eklenti olduğunu biliyorum. edit: page zoom da buldum ancak açıklamasında şöyle bişey yazıyo: Disclaimer: this extension does not provide a high quality pagezoom like Opera or IE7 does (nor will do another Firefox extension). This extensin is built on the Firefox's Gecko engine which currently does not support real pagezoom. Full pagezoom is scheduled to be implemented in Firefox 3 with Gecko 1.9, which will be out in 2007 or later. Look forward to it for those who want the pagezoom like Opera or IE7 has. pagezoom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 - Sayfadaki login/şifre kutularını, wand'ın yaptığı gibi, tek tuşla girip login edecek bir buton secure login Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 - Kapatılan sekmeleri "geçmiş -> kapatılan sekmeler" altından değil de, browser penceresindeki bir butona basarak görmek ve açmak undo closed tabs button sanirim bu ise yariyor, bilemiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bone said: Normalde opera kullanıyorum da, firefox'ta da opera'nın bazı özelliklerini kullanmak istiyorum. Şu özellikler için firefox eklentileri arıyorum... - Yazı boyutu değil de, tüm sayfanın boyutunu büyültüp küçültebilmek - Tab'ın üstüne tıklayınca gelen menüde "duplicate tab" ve "close all tabs" seçenekleri - highlight ettiğim yazıyı text-to-speech ile dinleyebilmek - Sayfadaki login/şifre kutularını, wand'ın yaptığı gibi, tek tuşla girip login edecek bir buton - javascript, pop-up olarak açılan pencerelerin, ayrı bir windowda değil, mevcut windowun içinde bir tab olarak açılması - Kapatılan sekmeleri "geçmiş -> kapatılan sekmeler" altından değil de, browser penceresindeki bir butona basarak görmek ve açmak - Bir tabı "lock tab" ile kilitleme özelliği (yanlışlıkla kapanmasını felan engelliyor mesela) - İndirme yöneticisinin ayrı bir pencerede açılması yerine, bir tab olarak açılması - Bir resme sağ tıkladığımızda açılan menüde "reload image" seçeneği - Address bar'a link paste ederken, sadece "paste" değil, "paste and go" seçeneği Bir de firefoxla ilgili soru olsun bu, Bir kere Türkçe firefox yükleyince hep Türkçe mi kullanmak zorundayız? Browserın ingilizce dile geçmesinin ayarı var mı? close all tabs yokda close other tabs war butun tableri kapayamassin firefoxda bi tane acik kalmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 close all tabs varmis galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 tab mix plus, tab bara sağ tıklanıldığında açılan menüye closed tab list diye ekliyo zaten. gerek yok başka eklentiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ultrAslan said: close all tabs varmis galiba edit: ise yariyor denedim, sadece acik olan pencere kaliyor geride ayrica toolbar buttons eklentisi ile close all tabs diye bir button ekleyebiliyor ve kapatabiliyorsunuz ve ayni eklenti ile sayfa yazilarini felan rahatlikla büyütebileceginiz bir button'da koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 e ayni sey iste abi close all tabsde onu yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 opera'da daha farklisini yapacagini sanmiyorum, ne yapiyor ki? büyük ihtimalle hepsini kapatip yeni bos bir tab aciyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hepsini kapatıp hızlı erişim menüsünü açıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 firefox'da hizli erisim menüsü bildigim kadariyla yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hizli erisim menüsü yerine benim gibi smart bookmarks bar eklentisini kullanabilirsiniz, hem daha cok site kaydedebilirsiniz buyrun ss; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yok, evet. eğer speed dial eklentisi falan kurulursa işe yarayabilir close all tabs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 speed dial bildigim kadariyla bir tusa basinca aciyordu hizli erisim menüsünü yani bos tab acinca sergilemiyordu o secilmis siteleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yok kullanıyorum ben. bütün tablar kapanınca ve ilk açılışta çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yanlis biliyormusum :) cidden opera'da ki gibi oluyor, tesekkürler heimdall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 iyide o bookmark toolbar zaten default? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 default olanda sadece isimler gözüküyor bunda ise sadece iconlar gözüküyor böylece daha cok yer imi ekleyebiliyorsun;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yooo??? tolbara ekle sonra git ismi sil ikon kalsin ? http://image.bayimg.com/faifnaabk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 en sagdaki ikonlara bakarsan dierleri ozellikle bende isimleri yaziyo daha buyuk olsunnar tiklamak kolay olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hmm onu düsünmemistim fakat bunda ismini silmene gerek yok, üstüne gelince ayrintilari vs yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ee bendede ustune gelince adresi yaziyo? description yazsam oda yazar byuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 BonePART said: en sagdaki ikonlara bakarsan dierleri ozellikle bende isimleri yaziyo daha buyuk olsunnar tiklamak kolay olsun diye bu eklenti ile aralarinda ki mesafeyide arttirabiliyorsun tiklamak kolay olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 BonePART said: ee bendede ustune gelince adresi yaziyo? description yazsam oda yazar byuk ihtimal isimleri silince yazmaz diye düsünmüstüm ben edik: gerci adresi niye yazmasin ki adresi silmiyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar