Cons Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 http://www.koleso.com/userdata/imagelibrary/loga/ok-loga/goodyear-logo..jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ı ıh bu olmadı. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 dimi 2008' girdik bende farketmiştim onu ama sölemiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 2pacAmaruShakur said: bi sıkıntı var ama hadi hayırlsı aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 çooook güzeldi acayip eğlendik bol bol gezdik yedik bahçeli tunalı çayyolu resmen ankara turu yaptık bol bol yattık uyuduk ahhh ahhh =( en güzel yılbaşımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ben balkonda 3 2 1 filan diye sayarak girdim.. yeterince sarhoş olamadığım için mutsuzum.. bidahakine pelerinle içicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Xaenin said: Ulan gören de 2008'le el ense göte parmak oldunuz sancak. Mükemmelmiş 2008. Daha destur. agali taksimdeydim, oldum. elledim, foş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 haberlere çıkan senmiydin yoksam :D:D:D X( [hr] bizmiikibinsekizegirdikyoksaikibinsekizmibizegirdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 kırmızı eşofmanlı, bıyıklı adam. bildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hani iran asıllı O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 oh ben bi girdim pir girdim, anlatılmaz yaşanır. Tüm yılım böyle geçerse über olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yılın ilk saatlerinde tamamen alakasız random bi ev partisi ziyaretimde patiden insanlarla karşılaşmak gerçekten enteresandı. patiden korkmaya başladım =( burdan da o arkadaşlara tekrar selam ederim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 eisenheim said: hani iran asıllı O.o kesinlikle! nezarethanenin wirelessını sömürüyorum. iranlıyım diye hayata küsmedim, azmettim, bildisayar öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 şutlicaklarmış seni sınırdışına haberin olsn.. bidahaki yılbaşında hangi ülkede olcan acaba çok merak ediyom :D:D görüntülerini takip ediyo olcaz 2. şahin k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bu sene aslında güney afrikada olcaktım fakat acenta dolandırdı beni, güney afrika yerine izmire götürdüler. telefon açtım, "dostum bu kızlar zenci dedin ama izmirli çıktı" dedim. onlarda bana "aptallarla sakın tartışma çünkü onlar önce seni kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle alt ederler" dediler. bi bok anlamadım bende taksime geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ünlü oldun hea resmini aradımda bulamadım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 sitedeki yorumlardan biri said: bunlar türkiyenin yüz karaları ahah bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 haberin başlığını okumadan direk yoruma girişmiş heralde :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 burda görünüyosun sanki :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 2008 e zamlarla girdik demekki tüm yıl zam gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yeter beööö ne zamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ewt ya 2008 der her şeye zam gelmiş :D anladım hayatm değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 cok histerik miyuümm yoksam içime imo mu kactı bilemiorm..insanlar sayarken ben aglıordum...ama gerisi muthişti eski dostlarla olmak 2 gun de olsa beraber yasamak...lan bu istanbuldakileri dovesim var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar