Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Evet :p Atmıştım orada bi 90-100 reset Magic Gladiator ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Regalya said: Kimler var kimler yok Nasılız keyifler nasil Cüce ölmedimi daha? Absolute paşam kemale erdimi? Miraul hala emomu? Sam hala tıkınıyormu? :) Bone hala spam moddami ? Vs Vs (:P) heyoo selam. spam değil flood bile yapıyorum o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Benim druidi tasirim eger bana 2 v 2 3 v 3 icin iyi adam varsa Boulderfist'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Resto ise ben boostlarim rating i warlockla yada hunterle 2vs2 de epiksli değilse getirme uraşamam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Full Vengeful Resto Druid'le gelcem de rating degil s3 rankinge oynucak adam lazim. msn falan gogogo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Druid pvp movie yapıyorum yakında biter burada paylaşırım sizinle de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Çoğu eski mage bıraktı sanırım ya tbc den sonra, ben de rogue rerolledim. Sam hala paladiniyle mi oynuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ben mage i bıraktım mesela. arkadaslarımınkıyle oynuyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Naxxramas ciktiktan 1 ay sonra falan birakmistim Magtheridon'daki Night Elf Priest (ve Gnome Warrior) imi. 1.5 yil sonra 2-3 gun once basladim tekrar, Frostmane'deyiz. Blood Elf Mage'im var, level 27 daha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Penthesilea said: Blood Elf Mage'im var, level 27 daha :) Femalemi? >.<' Kızıl yapdım deme :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Yok, tam stripper ama :D http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/be.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 lol bak ne buldum kim yolladıysa artik sende varsin Screenshot http://img139.imageshack.us/img139/8553/wowscrnshot021405015044cy4.jpg B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Hahha cok eglenceliydi ya o zamanlar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar