Creus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 2006 çıkışlı bir irlanda filmi. kısmen müzikal ama eski bildiğimiz filmler gibi değil. bir sokak çalgıcısı var sokakta gül dergi vs. satan bi çek ablamızla tanışıyolar vs. çok tatlı bir film ve müzikleri muhteşem (bence) ben çok beğendim. Imbd Linki tavsiye ediyorum şiddetle. şuan soundtrackini dinliyorumda. pöf diyorum çok harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 uyumayın arkadaşlar bu filmi "dinlemeyen" kimse kalmamalı... downloada koyun ve şu anda hemen çekin. pişman olmayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Uzun süredir aradığım ve nihayet bulup izlediğim film.Gerçek sinema seyircilerine,film arşivini sadece Hollywood filmleriyle kısıtlamayan ve müzik seven herkesin izlemesi gereken müthiş bir film.Şiddetle tavsiye ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 şimdi bitirdim çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 soundtrack'ini up'layayım dedim, çok az kişi izlemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 once o eli bi indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Glen Hansard var la başrolde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ben yıllar önce ev arkadaşımla izlemiştim sonra da birsüre boyunca soundtracklerini looplamıştık . İzlemeyen izlesin , müziğe ilgisi varsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 güzel filmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kız filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 BioHazarD said: güzel filmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 çok güzel bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar