Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından Telefon Getirtmek

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Arama yaptım fakat bu arama sistemini pek bilmiyorum açıkçası.
Güncel bilgilere ihtiyacım olduğunu da göz önüne alırsak yeni bir konu açayım dedim.

Kazakistan'tan Nokia 8800 getirtmeyi planlıyorum.
Yurtdışından telefon getirip kullananlar var mı?
Bu işin prosedürü nedir?

Teşekkürler efenim.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasin pasaportuna isletecek ise problem olmaz, gerci pasaporta isletme olaylari eskiden vardi diye biliyorum (havaalaninda olanlardan söz ediyorum). Ben Almanya'dan gelirken cep telefonumla giris yapabiliyor ardindan herhangi bir operatörde kayit altina aldirabiliyorum, tabi ki pasaport ile kayit altina aliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Athlet bende var 8800, 1 gunde (abartmiyorum) pili bitiyordu hemde pil gostergesi 8 kademeyse 7. kademedeyken pil bitti diyip kapaniyordu. Pilin modeli yanilmiyorsam BP-5X ti. Simdi Siroccolardaki pilden aldim BP-6X. 2 gun hatta biraz daha fazla gidiyor, sarj gostergeside seviyeli bir sekilde iniyor. Telefonun cok ekstralari yok kamerasida kotu eger onem veriyorsan. Ben 88 serisini ciktigindan beri kullandigim ve cok sevdigim icin bu telefonu aldim. iPhone geldigi zaman herhalde artik ona gecis yaparim. Cok asiri derece alma niyetinde degilsen bir kez daha dusun derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende uzun süredir kullanıyorum 8800. 2 yıldır bişey olmadı telefona. Kaç kere arabayla giderken arabadan düştü birşey olmadı arka kapakta çizik dışında. Ama pil konusunda menü konusunda ve kamera konusunda cidden kötü. Ama malesef vaz geçemiyorum telefondan =)

Konuya dönecek olursak yumulmuyorsam 6 ayda 1 telefon getirme hakkın var aynı pasaportla.
Sosyal ağlarda paylaş

Nokia Luna hakkında görüşleriniz nedir peki? =)
P990i kullanıyorum şuan. Çok kaba geliyor artık. Taşımakta zorlanıyorum...
Fonksiyonu az, karizmatik, mesaj yazması kolay bir telefon olsun istiyorum artıkın.

8800'dan vazgeçtim =)
Luna'ya taktım kafayı şimdilik. Bakalım ya inşallah getirtebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Eger bir arkadasına getirtirsen veya kendın alırsan sorun yok satın alıyorsun yurtdısından getırıyorsan turkcell kullanıyorsan turkcell yazılı dukkana gırıyorsun pasaportuna ısletıyorsun tabii 1 yılda 1 telefon ısletme hakkın var toplam sana tutan ucrette 5 ytl.Pasaportun ılla senın olmasına gerek yok tanıdıgın bır kısınınde olur.(aynen boyle sorunsuz 3 gun once yaptım)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...