Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21/40 Lock Talent


ohyeah

Öne çıkan mesajlar

yanılmıyorsam demonic sacrifice/destrodan bahsediyorsun..o talent pvede kraldır.ama pvp derken bglerden bahsediorsan cok yuksek rakamlar gorursun cok eglenirsin fakat arenadan bahsediorsan yalan.ben su an afflictionım cunku daha cok zevk alıorm genelde soul link/siphon life gezio pvpci locklar 2si arasından secim yapman gerekecek bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

21/40 dedigin drain tank mı demonic sacrifice mı söylememişsin ama

21 aff./40 demon la dotları verip çok güzel drain yapabilrsin ki en skill istemeyeni budur.

21 demon/40 destr ile demonic sacrificedan damage bonus alıp imba critler atabilirsin ama destruction zaten kağıt gibi,bi de petin olmıcak..
bi süre sonra sıkıyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu talent arenada iş yapmıyor. sanacast ettircek bi rakip varsa ayrı, ancak yinede zor.

BGler de çok zevkli ve bayaa iş yapıyor, çok eğleniyorsun ancak biri dibine girdimi zor, backlash in 8sn cooldownu var 8sn de bi instant çakıosun ancak çok nadir 1 sb ile adam kesmek, ben 2 hafta oynadım sadece bir kere rog a 9.2k vurdum ve öldü, ama 6k crit üstüne 7-8k çok vuruyorsun, tabiki Curse of shadow atıcan öncelikle.

Mana derdigercekten buyuk, habire su içmen lazım, bu arada succubus sacrifice etmiceksen bu talentin hiçbirespirisi kalmıyor, felhunter çıkarmak gereksiz. Hepsi bir yana, mana bitene kadar yaşamak zaten zor bu spec ile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben destro warlockla farmda yaptım pvpde yaptım 2side cok eglenceli genelde moblar 2 vurusta yatıo freemoonun dedigi gibi felhunter sacrifice hem raidde hem farmda ise yarar ama konumuz bu degil zaten arenada falan 5v5 ve healerı bol olan 3v3ler dısında mana sıkıntısı pek cekmiosun ayrıca 2000+ ratingli destro locklar gordum fakat arena takımını ii secmen gerekio.daha once dedigim gibi hangisinden daha cok zevk alırsan onu yap bence cunku en cok o talenti basarırsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2vs2 de nedir lockun best spec'i?

Bide çift lock nasıl bi combo uydurabilir? Hangi specleri seçmeleri gerekir?

Son olarak, spell damage ağırlıklı arena set ile srit veren set arasında çok ciddi stat ve bonus fakrlaır yok. O yüzden affli de olsak acaba spell crit bonusu veren seti seçmek daha mı mantıklı? Toplamda 50 spelldamage farketse bile, ben canım sıkıldıkça spec değiştirerek oynamayı severim. Crit bonusu olmayan bir set ziyan gibime geliyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-Neiloth- said:

farm yapamazsın..raid için güzel olabilir ama tek başınayken ikide bi su felan içmen gerek.


Saka di mi bu? saka yaptigini soyle lutfen. Void sacrifice et, isine bak. O mana bitmez. Hele ki soul leech almissan hic bitmez artar bile.

21 40 dest lock aff locktan bile hizli farm yapar. aff lock'un 15 sn de verdigi dmg'i 5sn de verir.

Misal primal mana farmliyoruz diyelim. 2 sboltta karsindaki mob yatar, bilemedin bi de sburn atarsin elli kere yatar iyi gearla.
Total 5sn, su icmek asla yok cunku o regenden gelen can'i iki mob arasi kosarken taplayarak manaya cevirirsin sifir downtime'la farma devam edersin.

Misal butun bir spotu kesiyorum tek basima, moblarin spawnini bekler hale geliyorum, yine manam bitmiyor oturup su icme ihtiyacim olmuyor. Simarip air elementallere dadaniyorum fire'larin spawnini beklerken, airleride kesiyorum iste o zaman canimla manam %20 lere kadar iniyor sonucta sifir downtimela farm yapiyoruz. Ki gene bitmiyor.

Ha su icmek gerekiyor mu ? evet gerekiyor bu hizda bir farm yapaken ama 20 dakkada bi kere maximum su lazim oluyor. 20 dk da 30sn downtime demek bu oyunda hicbir classin farmlayamayacagi kadar hizli farm demek oluyor aff lock dahil. Hele ki soul leech talentim olsa ki bende yok malum pve spec bu, muhtemelen hic su icmeden 7/24 non stop farm yapilabilir bu specle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...