Aramis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bilim bolumu bu kadar aktif degil? nasil bir gencligiz biz bole diyesim geldi tepkilerden korktugum icin demiyom vazgectim takilin hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 paticige eglenmeye giriyorum bilimi dergiden adam gibi okuyarak ögreniriz tamam mı diye yazardım ama şaka yaptım olurmu öle şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 paticik hem bilgi hem eglenme yeridir ama biz eglenmeyi fazla kaciriyormusuz gibi geliyor derdim ama demicem cunku burasi eglence bolumu paticigin ( ne diyom ben ya ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 sanatımızı ve felsefemizi geliştirmeden bilimimizin gideceği yolu nasıl çizeriz demem tabii ki şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ben burda huzur buluyorm garbıçta gerekirse bilimde konuşulur .. diyebilirdim ama sen iyi birine benziyon bilinçli gibin görünüyon..o yüzden demiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 NAAR LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 rakı içtiğim zaman çok pis felsefe yapıyorum derdim ama demiyim şimdi, alkollüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ben yeni bi fizik kuralı buldum buraya mı yaziyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 haydi sor sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 tellos said: bilimi dergiden adam gibi okuyarak ögreniriz tamam mı Ne sordunuz da anlatmadım? Anlatamadıysam fikir ve kaynak veremedim? Kırılıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 yalan abi geçenlerde msn de sordum hiç oralı bile olmadın hatta çok şaşırttın beni. al işte geçen msn konuşması. talat: abi rahatsız ediyorum ama bişe sorcaktım sina (yoook rahatsız etmey!!): söyle canım talat : abi bu arşimed ile ilgili bi makale hazırlıyorumda bilim ve teknik dergisinin 28.sayısı var mı sende diycektim sina (yoook rahatsız etmey!!): ne bilim ve teknigi lan fhm dışında dergi aldığım mı var benim. talat : ama abi :( sina (yoook rahatsız etme!!): arşimedi sallada adrina hakkında makala yazarım anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 yuh yalana gel -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 smileyin ele veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar