Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karışık durum,arkadaşlık meselesi

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Çıkmazdayım,biri çıkar yol bulmalı...
Okuldaki en yakın dostum,sınıf arkadaşım,kız kendisi(erkeğim ben). Kardeşim gibi. Arkadaş olarak çok seviyorum onu. Kafalarımız falan tamamen aynı,her derdimi paylaşabildiğim birisi o.Okulda hep birlikte takılıyoruz.
Bir de gıcığıma giden "piç" diye tabir edilen cinsten bir adam var. Hiç sevmiyorum onu. Rahatsız edici birisi. Arabesk müzik dinler,gürültü yapar,hazcı yaşar,el şakaları yapar. Boş bir adam.
Nasıl olduysa kız ile bu kanka oldular. Durum beni rahatsız etmeye başladı çünkü otururken falan hep yanımıza geliyor. Salak salak konuşuyordu falan.
Neyse ben anlamaya başlamıştım ki bu herif kızdan hoşlanıyor. Dedim ona "bak böyle böyle birşey var söylüyorum sana" diye hem de defalarca. Onun cevabı "yok öyle birşey bence,olsa da olmaz yani mümkün değil hem benim sevgilim var ve onu çok seviyorum. Ona da söyledim arkadaşız kardeşiz diye" gibilerindendi her seferinde.
3 gün evvel erkek arkadaşından ayrıldı kız. 3 yıllıktı ilişkileri. Bugün telefonda konuşurken öğrendim ki o adamla çıkmaya başlamış bunlar. Çekine çekine korka korka söyledi kızacağımı bildiği için.
Ona aramızın artık eskisi gibi olamayacağın,ben o adamla yanyana gelmek istemediğimi söyledim. Beni çok sevdiğini,kaybetmek istemediğini beni ondan uzak tutacağını falan söyledi,bizim aramız bozulmaz falan dedi.
Ama uzak tutamayacağını biliyorum ve ben o adama katlanamıyorum. Dostumu da kaybetmek istemiyorum. Ama galiba uzaklaşmam gerekecek. Sonuçta bu onun seçimi değil mi? Beni kaybetmeyi göze alması gerekmez miydi? Ondan yavaş yavaş kopmayı planlıyorum. Sizce doğru olan nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

öyle kızla bağını yavaş yavaş kopartacaksın zaten arkadaş.. geçinemezsin o çocukla, kız da onunla sevgili olmuşsa aynı şeye dönüşürler, öyle dostun olmasın daha iyi def et gitsin çocuğa laf sok, arada bi kıza da laf sokarsın senin şöyle böyle sevgilin var hadi yandan yürü diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Antimodes52 said:
Aşacaksın bunları.
Belli ki kanka ayağına kıza yazılmak için bekliyormuşsun, arabeskiyle gürültüsüyle gelmiş kapmış kızı.
Şimdi de sindiremiyorsun gibi.
Ya git kızla konuş "böyle böyle" diye, ya da kenardan köşeden dadanma hiç.

Bilinçaltındakini nereye kadar bastıracaksın ? Denecek şey denmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Antimodes52 said:
Aşacaksın bunları.
Belli ki kanka ayağına kıza yazılmak için bekliyormuşsun, arabeskiyle gürültüsüyle gelmiş kapmış kızı.

bugün de hep senden alıntı yapıom ama doğru demişin hakkaten.
freudmu diodu oscar wildemı birisi diodu, hiç bi erkek sevişmek istemediği bi kadınla arkadaş olmaz diye. o hesap.
Sosyal ağlarda paylaş

Antimodes52 said:
Aşacaksın bunları.

buyrun cevap burda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...