Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Çıkmazdayım,biri çıkar yol bulmalı... Okuldaki en yakın dostum,sınıf arkadaşım,kız kendisi(erkeğim ben). Kardeşim gibi. Arkadaş olarak çok seviyorum onu. Kafalarımız falan tamamen aynı,her derdimi paylaşabildiğim birisi o.Okulda hep birlikte takılıyoruz. Bir de gıcığıma giden "piç" diye tabir edilen cinsten bir adam var. Hiç sevmiyorum onu. Rahatsız edici birisi. Arabesk müzik dinler,gürültü yapar,hazcı yaşar,el şakaları yapar. Boş bir adam. Nasıl olduysa kız ile bu kanka oldular. Durum beni rahatsız etmeye başladı çünkü otururken falan hep yanımıza geliyor. Salak salak konuşuyordu falan. Neyse ben anlamaya başlamıştım ki bu herif kızdan hoşlanıyor. Dedim ona "bak böyle böyle birşey var söylüyorum sana" diye hem de defalarca. Onun cevabı "yok öyle birşey bence,olsa da olmaz yani mümkün değil hem benim sevgilim var ve onu çok seviyorum. Ona da söyledim arkadaşız kardeşiz diye" gibilerindendi her seferinde. 3 gün evvel erkek arkadaşından ayrıldı kız. 3 yıllıktı ilişkileri. Bugün telefonda konuşurken öğrendim ki o adamla çıkmaya başlamış bunlar. Çekine çekine korka korka söyledi kızacağımı bildiği için. Ona aramızın artık eskisi gibi olamayacağın,ben o adamla yanyana gelmek istemediğimi söyledim. Beni çok sevdiğini,kaybetmek istemediğini beni ondan uzak tutacağını falan söyledi,bizim aramız bozulmaz falan dedi. Ama uzak tutamayacağını biliyorum ve ben o adama katlanamıyorum. Dostumu da kaybetmek istemiyorum. Ama galiba uzaklaşmam gerekecek. Sonuçta bu onun seçimi değil mi? Beni kaybetmeyi göze alması gerekmez miydi? Ondan yavaş yavaş kopmayı planlıyorum. Sizce doğru olan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 lol. erkek arkadasından kopabiliyosa, seni pek iplemez gibime geliyo, farkındamısın bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 piçse piç olucaksın bu kadar basit.cocugu boz hep.bırak o uzaklaşsın senin yanından.ayrıca kusura bakmada kız da yani sağlam değilmiş :) kendine daha iyi bir kız arkadaş bulmanı önernrim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sevgili için dostunu kaybetmeyi göze alabiliyorsa... lisede misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 çabuk unutur kız seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 lise değil,üniversite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Aşacaksın bunları. Belli ki kanka ayağına kıza yazılmak için bekliyormuşsun, arabeskiyle gürültüsüyle gelmiş kapmış kızı. Şimdi de sindiremiyorsun gibi. Ya git kızla konuş "böyle böyle" diye, ya da kenardan köşeden dadanma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ne düşündüğünden bahset, gerisini koyver gitsin. Zaten fikirlerine, düşüncelerine değer veriyorsa ona göre davranır. Vermiyorsa da yol ver, kafanı yormaya değmez insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Antimodes52 said: Aşacaksın bunları. Belli ki kanka ayağına kıza yazılmak için bekliyormuşsun, arabeskiyle gürültüsüyle gelmiş kapmış kızı. Şimdi de sindiremiyorsun gibi. Orhan Pamuk'tan beri Türkiye'de böyle doğru tespitler yapan birini görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 öyle kızla bağını yavaş yavaş kopartacaksın zaten arkadaş.. geçinemezsin o çocukla, kız da onunla sevgili olmuşsa aynı şeye dönüşürler, öyle dostun olmasın daha iyi def et gitsin çocuğa laf sok, arada bi kıza da laf sokarsın senin şöyle böyle sevgilin var hadi yandan yürü diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Antimodes52 said: Aşacaksın bunları. Belli ki kanka ayağına kıza yazılmak için bekliyormuşsun, arabeskiyle gürültüsüyle gelmiş kapmış kızı. Şimdi de sindiremiyorsun gibi. Ya git kızla konuş "böyle böyle" diye, ya da kenardan köşeden dadanma hiç. Bilinçaltındakini nereye kadar bastıracaksın ? Denecek şey denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Saygı duyuyorum düşüncenize ama öyle bir durum yok. Kız fiziksel olarak beğendiğim birisi değil yani,mümkün değil. Tek derdim şuan dost diyebileceğim bir tek o var ve ondan da kopacağım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Abi kız öyle anlattığın türden bir adamla çıkıyorsa bence unut gitsin o kızı. Zaten seni kaybedince pek üzüleceğinide sanmam. Yeni arkadaşlar bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Antimodes52 said: Aşacaksın bunları. Belli ki kanka ayağına kıza yazılmak için bekliyormuşsun, arabeskiyle gürültüsüyle gelmiş kapmış kızı. Şimdi de sindiremiyorsun gibi. Ya git kızla konuş "böyle böyle" diye, ya da kenardan köşeden dadanma hiç. bugün de hep senden alıntı yapıom ama doğru demişin hakkaten. freudmu diodu oscar wildemı birisi diodu, hiç bi erkek sevişmek istemediği bi kadınla arkadaş olmaz diye. o hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ulan sen 3 sene bekle, kironun biri alsin gotursun. Yazik be. Uzuldum kanka. Gecer ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Antimodes52 said: Aşacaksın bunları. Belli ki kanka ayağına kıza yazılmak için bekliyormuşsun, arabeskiyle gürültüsüyle gelmiş kapmış kızı. Şimdi de sindiremiyorsun gibi. Ya git kızla konuş "böyle böyle" diye, ya da kenardan köşeden dadanma hiç. buyrun cevap burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 "dost" dediğimiz kişi karşı cinsten olamıyor yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 işte kızlar hep böyle lanet olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Defensive said: Söylesem tesiri yok, söylemesem gönül razı değil olmuş.İçini rahatlat ve yoluna devam et.Bu bir emirdir ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 arkadaşınsa sanane göstermeden yazıyosan kır azını yüzünü arkaya da sert bi şeyler koy çalsın o arkada ambiyans olur. kızı da döv bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 fede said: arkadaşınsa sanane göstermeden yazıyosan kır azını yüzünü arkaya da sert bi şeyler koy çalsın o arkada ambiyans olur. kızı da döv bencebarzo tavırlar takınma tabi. antimodes söylemiş sindiremediğini ki bence de öyle. ya git konuş bir kere. ya da hiç görüşme. tercih senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ulan kız sivri burun için 3 senelik iliskisini bitirmis siz hala laf anlatıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 aslında doğru söylüyosun Sintisyzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Sintisyzer said: ulan kız sivri burun için 3 senelik iliskisini bitirmis siz hala laf anlatıyosunuz sen yazmasan ben yazacaktım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar