Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2-2 olan maçta sahaya pet şişe yağdı.

saha bütün ıslandı hatta oyunculardan biri kayıp düştü.

Mahmut Uslu aşağı inmiş bu arada ve 2-0 önde oldukları seriyi evlerinde 2-2 ye gelmesinin acısıyla;

"HAKEMLER ÇOK KÖTÜ. YENİLMEMİZ İÇİN HERŞEYİ YAPTI. HERŞEYE FAUL ÇALDILAR. YAZIKLAR OLSUN1!!!" türünden konuşuyor, muhabir sahaya yağan cisimleri ve küfürleri soruyor;

"ONLAR MÜNFERİT, BİR İKİ PET ŞİŞEDEN BİŞİ OLMAZ. HAKEMLER DOĞRADI BİZİ BUGUN. REZALET YÖNETTİLER!" diye devam ediyordu.

Lütfen futbol sahaları dışına salmayın böyle yöneticileri...
Mesaj tarihi:
efes fener maçında fener cozuttu yine.

arka arkaya teknik fauller son 12 saniyede, 68:68 iken 72:68 yaptı Efes.

fener seyircisi de sahaya pet şişe yağdırıp, küfür etmeye başladılar.

aziz yıldırım'ın surat ifadesi de priceless. xD
Mesaj tarihi:
aptal harbiden gerizekalı su maça gidipte orda olay çıkaranlar sahaya şişe atanlar. cok daha kotu şeyler solicemde aptal 20 30 kişi için banlanmaya değmez. mirsad ztn ayrı aptal. tamam seviosun bu takımı hırslısın falan ama aptalsın işte. beyinsizler ya. of cok sinrliyim.
Mesaj tarihi:
13 saniye kala top oyuna sokulmadan faul oldu, sportmenlik dışı verdiler 2+kenar. sonra bi teknik birisi aldı (rasim başak veya preldzic aldı ilkini), mirsad da dayanamadı "ben agresif değil miyim lan" dedi suratına iyi bi saydı hakemin, işte o an gökten şişe yağmaya başladı.
Mesaj tarihi:
evet hakemler içeri girdi.

bariz teknik faul yaptı ömer onan top oyuna girmeden efesliye arkadan asıldı, kurala göre de sportmenlik dışıdır bu olay. 2 atış + kenardan başlanıyor yani. tanjevic itiraz etti olaya, bir de ona çaldılar etti 4 atış. arkasından mirsad itirazları abarttı bir de ona çaldılar. ehu.

4 ünü attı efes işte. 2 atış + kenardan oyuna sokacak efes oyun başlayabilirse. =p
Mesaj tarihi:
itiraz edip çıngar çıkarınca karar mı değiştiriyo hakemler anlamıyorum.
bu sezon ilk kez tbl playoff maçı izliyorum 2 teknik faul az bile o hareketlere bi nba'e bak bi bize, kavga kıyamet maç oynuolar.
  • Yeni Oluştur...