BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Her Sırp'a partizan muamelesi yapılıyor yurdumda. Taş gibi yabancı transfer ettik , gölgelenmesin pls.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Gordon Gricek in fenere geldiğini en son ben mi öğrendim? :D
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Efes Pilsen pota altındaki açığını uzun süredir peşinde olduğu Mario Kasun'u alarak kapattı.Bakalım beklentileri karşılayabilecek mi yeni kadro, zira herkeste F4 beklentisi oluştu
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 off kasun çok ii olmuş yaw cok severdim ztn adamı ii ii bu sene rakip çıkcak sonunda bize (fb)
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 dreagloth said: Gordon Gricek in fenere geldiğini en son ben mi öğrendim? :D Giricek tırt transfer. :p
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 tecrübesi yeter, kenarda otursun
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Efes'in final-four'u ve TBL şampiyonluğu yüksek ihtimal gerçekleşecek. Bu sezon Telekom ve BJK'nin pek bir varlık gösterebileceğini zannetmiyorum,Efes yine alacak sazı eline.Final favorim Gs ve plasem de Fb(Giricek tutarsa).
cemad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 gs'nin finale çıkacağına pek ihtimal vermiyorum bu coachla. yine ne kadar kan kaybetmiş olsa da fener en büyük adaydır finalde.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yav ne dicem bu mehmet yagmur benim ilkokul arkadasim hatta ilkokul 4 ve 5'te okul takimindaydim ayni takimdaydik euhe bugun ogrendim adam profesyonel oyuncu olmus ki cok iyiydi zaten, nedir durumu bu adamin bi anlatsaniza bana
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Geçen sene Karşıyaka'dan Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş'ta öyle çok ahım şahım iyi oynamasa da iyi maçlar çıkardığı da oldu . 87li mi 88li mi ne daha genç, kendini daha da geliştirir herhalde .
Peynir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 evet spormax veriyor kahrolsun lig tv tabi herhaftasonu maçlari izleyince bişey demıyorum ama maçlardan sonra kahroılsun lig tv diyorum
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Kahrolsun diyorsun da,bir açıdan Basketbol liginin de havuzdan para kazanması lazım.Bu gerçekleşti,yeterki yatırım yapılsın izleriz bir şekil ligi.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Eddie Basden Mersin BB'ye gelmiş. Çok sevmiştim bu adamı FB'ye final serisinde çok yardımı dokunmuştu.
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 of ya. eddie basden cok ii adamdı ztn neden yolladık hala anlamıorm. cok yararlı bi adam eminim cok buyuk katkı saglar mersine.
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Alper Saruhan - Oyak Renault Hayranım bu adama. İyi çalıştı iyi konsantre oldular. Efes maçını merakla bekliyorum. Teknosa TK'da yenebilirlerdi ellerinden kaçırdılar düşüncesindeyim. Esiyor Oyak :)
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Oyak yükselsin zaten ya. Lig bu sene de renkli olacak gibi,gerçi baş takımlar baya farka gitti ilk hafta ama geçen senenin bir türevi olur umarım bu sezon. Keşke Tofaş da olsa =/
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bandırma çiğnemiş Efes'i. Haftaya da Oyak ezse mükemmel olur. Bende ki anlayışa bak be! Öeh!
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Efes ilk mağlubiyetini ne zaman alır diye iddiaya tutuşmuştuk. Bunu hiç tahmin edemedik ama
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kepez belediye tractor traylor'ı almış lan ahah
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Beşiktaş Cola Turka'ya döşedik efenim. Alper, adamımsın :)
cemad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 danimarkada tblyi takip edemediğime o kadar mutluyum ki... bi defolup gitmedi şu yönetim ya. yine yok ettiler takımı. baştan kurdular güzel transferler yaptılar sonra gidip sonunu getirmediler saçma sapan transferlerle tamamlamışlar geleni gönderip yeni boş adam getirmişler. hay allahım ne vizyonsuz bir yönetim bu ya. chatmani austini getiriyorsun sonra takımı yarım bırakıyorsun bu adamlar da şu durumda niye oynasın niye mücadele etsin? paralarını da vermiyorlardır kesin bu sene kümede kalırsak iyidir
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Oyak bu akşam Fenerbahçe Ülker'i elinden kaçırdı. :(
Cantona Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Masquerade said: Oyak bu akşam Fenerbahçe Ülker'i elinden kaçırdı. :( Uzun uzun yazıcam yarın o maç hakkında.
Öne çıkan mesajlar