scabbers Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 script yazımı konusunda yazılarınızı okudum ama hepsi ustu kapalı anlatılmış... renk agırlık flan yazıo söyle duzgün en ince ayrıntısına kadar anlatan yokmu vaw ister siz anlatın e_mail atın ([email protected])...[isin yoksa ugraş] ister site site verin(bu daha kolay ama siz biliğğsizz] :tebrikz:
scabbers Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 mail atcaksanız da haber verim burdan :) :tebrikz:[signature][hline]
scabbers Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 YA KESKE BENİM YERİMDE SİZ OLSAYDINIZ ... O ZAMAN DURUMUMU DAHA İYİ ANLARDINIZ ALT TARAAFI Bİ SİTE VERİN BARİ YA NOLUR
scabbers Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 VE BENİM BİLDİGİM YETKİLİLERİN GÖREVİ YARDIMCI OLMAKTIR
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 'Gorev' ile 'ozgur irade' farkini anlayana ve yuzsuzluk yapmadan yardim istemeyi ogrenene kadar baska topic acmamani rica ediyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
scabbers Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 peki niye benim hiçbir topic ime cevap gelmiyo baggio ne zaman yardim istesem kimseden ses çıkmıyo özür dilerim bu arada
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Sordugun seyler zaten scripts sitesinde veya Faq topiclerinde yer alan, ya da daha once sorulup cevaplanmis (bkz. arama) seyler, sen biraz arastirip ugrasip bulmak yerine 'yaa daha acik anlatinn pllssss' diye topic acinca kimse cevaplamiyor tabii ki.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 inanıyorum ki google da "sphere, sphere scripting, shere development" gibi anahtar kelimeler kullansan bile karşına birçok shere scripting guide çıkacaktır. tabi bunların çoğu, belkide hepsi yabancı dilde olur, yabancı dil biliyormusun(?) bilmiyorum.[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Öne çıkan mesajlar