Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency / Lag Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abicim sorun olur ben birşey demiyorum.

Ama adamların sorun olduğundan haberi yok.
Sorun varsa bir public açıklama olur ana sayfada "Whale humped fiberoptic network diye " ya da ETA verilir sorunun çözülmesiyle ilgili.

Çok şey mi istiyoruz ya.

İnsan yerine koymuyorlar müşterilerini.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar yf ping değerleri ne alemde sizde,60 ping attığım serverlar 130-140 civarlarında şuan,yaklaşık 2 haftadır böyle,bi işlevi kalmadı yfnin benim için resmen.
Mesaj tarihi:
auxilium said:

arkadaşlar yf ping değerleri ne alemde sizde,60 ping attığım serverlar 130-140 civarlarında şuan,yaklaşık 2 haftadır böyle,bi işlevi kalmadı yfnin benim için resmen.

yaklasik 1 haftadir rahat rahat oynuyorum ben yf sayesinde. pingler oyle 100 altinda falan degil ama 150-200 civari geziniyor. tank'im bir de, ama bir kotulugunu gormedim su ana kadar yf'nin. yf'siz bazen combatta login bile olamiyorum oyuna.
Mesaj tarihi:
Hangi serverdan alıyorsun o pingleri YFnin. Ve işletim sistemin ile YF versiyonu hangisini kullanıyorsun.
Baalzebub said:

auxilium said:

yaklasik 1 haftadir rahat rahat oynuyorum ben yf sayesinde. pingler oyle 100 altinda falan degil ama 150-200 civari geziniyor. tank'im bir de, ama bir kotulugunu gormedim su ana kadar yf'nin. yf'siz bazen combatta login bile olamiyorum oyuna.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...