Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency / Lag Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bendeki YF sıkıntı party veya raide girince sapıtması onun dışında 100ms ama partyde 500ms raidde 2000ms oluyor. anlamadım gitti. YFnin basic uzeri olan modeli aldım ki bandwidth sorunundan mı kaynaklanıyor acaba diye banamısın demedi.
Mesaj tarihi:
eskiden yfnin ayarlarından bandwith arttırmak gerekebiliyordu package upgrade ettiğinde. bi de öncelik verin falan diyordu yf exeye. 1.5 yılı oluyor tabi ben en son yf kullanalı. değişmiştir kesin ama bi dene istersen sen yine de.
Mesaj tarihi:
YF serverına 140 ms alıyorsunuz da asıl sorun hala türkiye içinde. telekomun kendi serverlarına 300 ms olunca latency, o YFnin 140 oluyor size 440.
Mesaj tarihi:
işte o bandwith problemi sdanırım. çok çektim bende zamanında aynı eziyeti. hyjala girer girmez latency fırlardı thrashte dc üstüne dc. dediklerimin faydası olmultu bana biraz.
Mesaj tarihi:
En sonunda kabul etti lavuklar yurtdışı çıkışlarında sorun olduğunu. 4 gündür saçma sapan sebepler yazıyorlardı.

http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=768305#tick
Mesaj tarihi:
TiVİBu mudur nedir gelecek dediklerinde , reklamını yaptıklarında bas bas... dedim yine sonumuz geldi.. Daha önce de müzik vs zmnı boyle dagılmıstık... Hizmet vermesinler bence :P
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Sroun ttnette degil bende. 100ms ile single olayları yapıyorum ama ne zaman party yaparsam cortluyor latency.

Herhangi bir siteden bir dosyayı download etmeye başla ve hızı kontrol et. Büyük ihtimalle download hızın düşük çıkacak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...