Castiel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 millet trollüyorum falan sanacak ss koyayım dedim ^^ http://i50.tinypic.com/2elyvt3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Hangi sunucudan bağlanıyorsun abi, ems23 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 YF'dan dolayı düşük ms sanmıştım ama ems15'e ping atınca 140 civarında. Şanslı adamsın valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Şuan için öyle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bendeki YF sıkıntı party veya raide girince sapıtması onun dışında 100ms ama partyde 500ms raidde 2000ms oluyor. anlamadım gitti. YFnin basic uzeri olan modeli aldım ki bandwidth sorunundan mı kaynaklanıyor acaba diye banamısın demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 eskiden yfnin ayarlarından bandwith arttırmak gerekebiliyordu package upgrade ettiğinde. bi de öncelik verin falan diyordu yf exeye. 1.5 yılı oluyor tabi ben en son yf kullanalı. değişmiştir kesin ama bi dene istersen sen yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 YF serverına 140 ms alıyorsunuz da asıl sorun hala türkiye içinde. telekomun kendi serverlarına 300 ms olunca latency, o YFnin 140 oluyor size 440. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Castiel IP'nin ilk 5 hanesini alabilir miyiz plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Sroun ttnette degil bende. 100ms ile single olayları yapıyorum ama ne zaman party yaparsam cortluyor latency. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 işte o bandwith problemi sdanırım. çok çektim bende zamanında aynı eziyeti. hyjala girer girmez latency fırlardı thrashte dc üstüne dc. dediklerimin faydası olmultu bana biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 En sonunda kabul etti lavuklar yurtdışı çıkışlarında sorun olduğunu. 4 gündür saçma sapan sebepler yazıyorlardı. http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=768305#tick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Offff ya bitmez o problem aftalarca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Aylardır ılkkez tatıl yapıyoruz ondada 5k ms var asdfasd sonra msj atıyolar odenmemıs 1 adet faturanız var dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Calısma ile ilgili bi bilgi alabilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Ben aramıyorum abi artık bılgı verıceklerıne modemı aç kapat dıyolar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Ben de aramıyorum valla. Dragon Age'e devam edeceğim bu akşam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Aha adam bekleyin ben bi arastırayım su an bilgi yok ama varsa bi problem bulabilmem lazım dedi inceliyor seksi telefon muzigi esliginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Araştırdıgı fılan yok abso Modemı aç kapadan baska bı cumle kurucagı ıcın panık yapmıs saga sola koşar durumda kendılerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bugün bende sorun yok. 80-100ms arasında oynuyorum. 88.244.*.* ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neferon Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 TiVİBu mudur nedir gelecek dediklerinde , reklamını yaptıklarında bas bas... dedim yine sonumuz geldi.. Daha önce de müzik vs zmnı boyle dagılmıstık... Hizmet vermesinler bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Absolut said: Sroun ttnette degil bende. 100ms ile single olayları yapıyorum ama ne zaman party yaparsam cortluyor latency. Herhangi bir siteden bir dosyayı download etmeye başla ve hızı kontrol et. Büyük ihtimalle download hızın düşük çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Wispy said: Castiel IP'nin ilk 5 hanesini alabilir miyiz plx. 88.252 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 almanyaya gelin sorununuzu kökten çözün 20 ms üstünü görmessiniz ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gidip bombalamak lazım bunları kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar