Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency / Lag Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

2 haftadır çok iyi bağlantı var. Bugün saat 16 civarında (belki öncesinde de vardır bilmiyorum) epey bir sorun olduktan sonra an itibariyle 100-125 aralığında latency değerleri görüyorum(programsız). Telekom'un yurt dışı çıkışlarını artırdığını okumuştum sanırım meyvesini vermeye başladı. Sizde nasıl bağlantı ?
Sosyal ağlarda paylaş

@vargath 2 accountumda birer günlügüne banlandi ve sifreleri resetlendi. yf sebebiyle olabilir ama emin deilim. baska kullananlarda yasarsa ayni sorunu.cikar yakinda kokusu.

trojan yada key logger falan oldugundan suphelenip avg, avast, kaspersky, spybot s&d ile tarattim tum pcleri ama hicbirsey bulamadim. zaten aktif olarak spybot ve avg kullaniyordum. key logger olma ihtimali yok gibi birseydi.

bi sureligine kullanmamaya karar verdim yf, en azindan sebebinin o olup olmadigi belli olana dek.
Sosyal ağlarda paylaş

bende deliriorum bu aralr. artık cok sinirlenince duvarlara falan wuruorm. cok guzel giriorm. 250 300 latnecy oynuorm ediorm. çat dc. hiç bişi yok lag yok bişi yok. soora giriorm 1.5k latency. 5 dakka soora bi daha dc. giriorm yine 250 300 latency. boleee gidio. bıktım ya. etmediğim kufur kalmadı ttnete.
Sosyal ağlarda paylaş

Off geçen hafta hiç sorunum yoktu, milletin bağlantısı dökülürken güzel güzel oynuyordum hatta buraya yazmıştım herşey çok iyi diye. Durduk yere bu sorun çıktı karşıma.

100-150 arası ms var bir süre böyle devam ediyor sonra pat bir lag spike 20-25 saniye sonra düzelir gibi oluyor sonra pat bir tane daha ondan sonra dc. Dc geldikten sonra birkaç dk sorun olmuyor ardından aynı döngü devam ediyor..

İki wow açtım birinden spike yiyince beklemeden diğeriyle login olayım diye ama ne fayda sadece spike sonrası bir takılma değil yaşanılan.. Servera erişim birkaç saniyeliğine olmuyor takılıyor o an ''connecting'' de.

YF kullananlarda da var mı bu sorun ? Dün raidi rezil ettim 1 shot olması gereken M'uru'da benim yüzümden 5-6 kere wipe yedik durduk. En sonunda çıktım tabiki. Bugünde aynı şeyleri yaşamak ya da yaşatmak istemediğim için bir çözüm yolu bulmam gerek.

YF kullanıcıları bu bahsettiğim sorunu yaşıyorlar mı ? Eğer bir sorun yaşamıyorlarsa herşey dört dörtlük devam ediyorsa ve bu durumu birkaç kişi teyit ederse zamanında hiç içime sinmeyen YF'yi kullanmam gerekecek.
Sosyal ağlarda paylaş

yf bu konuda çok iyi.

ama son zamanlarda niye bilmiyoruz yf kullananlarda 1 günlük banlar olmaya başladı sonrasında payment kabul edilmemesi problemiyle birlikte.

sanıyorum yf den girdiginde bir anda farklı bi ülkede gibi göründügünden hack önlemi bu ban ama işte

ben yf hesabımı kullanmaya çekiniyorum şu ara.
Sosyal ağlarda paylaş

Poff o da kötü.. Peki durum izah edildikten sonra bu konuda geri adım atıyorlar mı ? Bundan da önemlisi YF kullanıcıları bizim şu günlerde yaşadığımız bu sorunu yaşıyorlar mı yaşamıyorlarsa ne ala gerisini offical forumlarda destek alarak çözeriz öncelikli olarak bilmem gereken YF'nin bu sorundan etkilenip etkilenmediği :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...