Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir tane konsolum vardı o da bozuldu.

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Evet chip'ten kaynaklanmış olabilir. Ben ilk Playstation 2 aldığımda AR2 chip kullanıyordum 100$ gibi bi para karşılığı taktırmıştım. Tabi ozamanlar Mes.'ler yok; bu bana daha sonrası bi 100$'a daha patlamıştı, neden mi? Çünkü kullandığım Playstation 2 için ilk geliştirilen chiplerden olduğu için makinamın anakartına maal olmuştu. Yeniledim tamir vs. ama olan oldu. Bununda nedeni bu tip bi durum olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı oldu bana ps2 oynarken. pes6 oynuyordum. bitane adam sarı kart gördü siyah ekran geldi kaldı öyle. takılmıştır herhalde dedim birdaha başlattım gene aynısı oldu. sakata geldim dedim kapattım neyse deyip. daha 1 hafta oldu. zaten 1 haftadır açmıyorum. nesi bozuktur, düzelir mi, ps2 gitti mi yoksa ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun birçok nedeni olabilir, bu yüzdendir şu yüzdendir desek bile kesin nedenini bilemeyiz. Chip taktırılmış olduğu için aletlerinizin garanti belgeleride yanmış durumda. Yapılması gereken tek çare kalıyor makinaları tamir ettirebileceğiniz güvenilir yerlere gitmek. Güvenilir diyorum çünkü makinayı daha da haşat etmemesi için iyi bilgili bir yere gitmelisiniz; ayrıca da lensi bozulmuştur makinanın ama anakartı falanı yandı diyip daha çok para almamalarına önem gösterin..

Edit: Yazım yanlışı.
Sosyal ağlarda paylaş

yani akı bokunu ödemiyor gibi bişey sanırım içinde bulunduğumuz durum, heh hayır evdeki tv multisystem değildi sırf ps2 oynarım salonda hayali ile bayramda taşıdım ettim bandırmadaki tv ile (odamda bulunan) değiştirdim 1 hafta geçmedi iptal oldu ps2 ona üzülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...