_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Şarkının adı neymiş lan ben de dinleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 N-c said: reklamı pek sevmiyorum ben de ama şarkı çok gzl çok da eski tatlı bi şarkı heracles benle flört mü ediosun:Dahahaha n-c öldürdün beni ya hahahahahahaha edit:yalnız albümdeki resimlerede vurulmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Tarık abi nasılsın yahu. Görüşemiyoruz, nasıl gidiyor denemeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 tşk ediorum lucifer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 rüyalarıma giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 o_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 emo slyım benm(L) üzgünüm ama kalbim sdece sly ve consun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 abaov threesome :D (td) (:P) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ya ben? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Heracles sen , Lick your palm's .. ermmm lick your palm's inside ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 :( hayır ben avucumu yalamak istemiyorum... şkınla ne garip hallere düştüm herşeyim tamamda bir sendin noksan yağmur yaş demeden yollara düştüm içim ürperiyor ya evde yoksan... ya yolu kaybettim ya ben kayboldum ne olur bir yerden karşıma çıksan tepeden tırnağa sırsıklam oldum içim ürperiyor ya evde yoksan.... aşkınla ne garip hallere düştüm herşeyim tamam da bir sendin noksan yağmur yaş demeden yollara düştüm içim ürperiyor ya evde yoksan... elbisem gündelik pabucum delik haberin olsa da sobayı yaksan yağmur iliğime geçti üstelik içim ürperiyor ya evde yoksan... sarhoşsam kapını çaldığım anda saç baş darmadağın açık saçıksa bir de ufak rakı varsa masanda içim ürperiyor ya evde yoksan... sabahlara kadar içsek sevişsek ne ben işe gitsem ne sen ayılsan derin bir uykunun dibine düşsek içim ürperiyor ya evde yoksan... ne kadar üşüdüm nasıl acıktım ilk önce sıcacık banyoya soksan sanırsın şu anda denizden çıktım of içim ürperiyor ya evde yoksan... yanlış mı aklımda kalmış acaba muhabbet sokağı numara doksan boşa mı gidecek bu kadar çaba içim ürperiyor ya evde yoksan... ya yolu kaybettim ya ben kayboldum ne olur bir yerden karşıma çıksan tepeden tırnağa sırsıklam oldum içim ürperiyor ya evde yoksan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Reklamdaki KARI başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar