bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Şu anda mouse kullanmadan buraya kadar geldim :) A4Tech Mouse var.Mouse bi kaçgündür arada bir takılıyordu ama ben kirdendir diye sallamıyordum temizledim.Sonra mouse kafayı yedi. Şimdi mouse un sağ-sol hareketini yaptıran o çubuğun işlevselliği kayboldu.Çubuk dönüyor.fakat mouse sağ veya sol hareket etmiyor.Sadece aşşağı-yukarı hareket ediyor.Arada bir bekletince hareket ediyor fakat sonra yine takılıyor. İçini açtım flm bi sorun yok.Elimdede mouse yok.Bu mouse u nasıl düzeltebilirim?[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Acı haber mouse un ömrü biter ( a.k.a yedek mouse bulundurmak her zaman en iyisidir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Tahmin etmiştim zaten de 12$ verdim mouse nasıl bozulur 2-3m mouselar 5 sene gidiyor kodumun mouseuna bak. Yedek mouse vardı kuzene verdim napcam ben ya uff?[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 gidip alıcan 5-10 dolara bi mouse. ama parana kıyıp 20-25 dolara optic mouse alırsan hiç problemin kalmaz.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mouse Stok 1 kablosuz a4 tech şu an kullandığım eğer pili biterse a4 tech normal bide markasını bilmediğim toplam 3 tane mouse var tedarikliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: LvL_Sabo, 22 January 2004 14:14 tarihinde demiş ki: gidip alıcan 5-10 dolara bi mouse. ama parana kıyıp 20-25 dolara optic mouse alırsan hiç problemin kalmaz. Ya ben aldim kablosu icinden kirildi Microsoft bide :)[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 yeni al onu çope at....ömrü bitti onun..[signature][hline]Su olsam, ateş olsam Göklerdeki güneş olsam Konuşmasam taş olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar