Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

terör saldırıları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türk devletinden ve polisinin ağzından çıkan hiç bir şeye inanmayın sadece halkı paniğe düşürmek için yapıyolar. Kısa süre içindede bu neden ile iç karışlık olucak tabi ki benim düşüncem...
Mesaj tarihi:
bahcelide dun polisin zırhlı aracları,kopekli polisler falan vardı zaten sabahta yirmi tane el kaide militanı eylem planı yaparken yakalanmıs yılbasında big gang yapmaları olası
Mesaj tarihi:
olabilir tabii ama heran da olabilir yani yılbaşı için öyle salakça bişi yaparlarsa dışarıda bizim elimizi güçlendirirler hemen ağlayıp bakın pkk masum insanlarımızı öldürüyor[ab nin anlayışı ile masum insan sivil halk oluyor maalesef] ondan biz de k.ırak'a girer oradakilerin *sansür* deriz
ondan pkk öyle bişi yapmaz sanırım yaparsa da bitişlere geldiğinin göstergesidir çaresizlikten yapar yani
+el kaide yaparsa bişi değişmez ki adamlar 5ocakta yapsa da aynı etkiyi verir dünya çapında ondan yılbaşında böyle bişi yapmazlar kanımca
Mesaj tarihi:
Niye tutuklamakla yetiniyorlar anlamıyorum.. Maksimumum 5-6 yıl yatıp çıkarlar zaten, o kadar bile yatmazlar hatta..

Brezilya'nın Death Squad'larını örnek alsak ya birazcık :/
Mesaj tarihi:
3 seferdir vardiya diye okuyorum aklım itfaiyede ulan diyorum adamlar vardiyadayken tabii kutlayamaz yangın fln çıkıyor zaten bissürü havai fişek atılcak görevde olcaklar fln
neyse devam edin plx
  • Yeni Oluştur...