Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yıl başında kalabalık mekanlara saldırılar bekleniyomş doğru mu?taksim kadıköy vesaire vesaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sanmam, meydanlardakilerin çoğu kürt oluyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 türk devletinden ve polisinin ağzından çıkan hiç bir şeye inanmayın sadece halkı paniğe düşürmek için yapıyolar. Kısa süre içindede bu neden ile iç karışlık olucak tabi ki benim düşüncem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bize gelen son bilgilerde,böyle birşey yok...Ama yinede dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bahcelide dun polisin zırhlı aracları,kopekli polisler falan vardı zaten sabahta yirmi tane el kaide militanı eylem planı yaparken yakalanmıs yılbasında big gang yapmaları olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 taksim eğlencesi o nedenle iptal oldu zaten.. ya o değil de araba olayları fena ya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bulamadılar demi o arabaları kundaklayan kansızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Neden icimdeki his, birilerinin, bu karisiklik zirve yaptigi an, din baskisi yapip insanlari murit haline getirecegini soyluyo acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spunraider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Olmasın zaten yine dünyaya rezil ederler bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Where's my mind? Ooohhh... Where's my mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yok öle bişey yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Benim bi arkadaşın babasına 3 kere gizli emir gelmiş " yılbaşında dışarı çıkmayın" diye... olabilir bi bombalama bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 olabilir tabii ama heran da olabilir yani yılbaşı için öyle salakça bişi yaparlarsa dışarıda bizim elimizi güçlendirirler hemen ağlayıp bakın pkk masum insanlarımızı öldürüyor[ab nin anlayışı ile masum insan sivil halk oluyor maalesef] ondan biz de k.ırak'a girer oradakilerin *sansür* deriz ondan pkk öyle bişi yapmaz sanırım yaparsa da bitişlere geldiğinin göstergesidir çaresizlikten yapar yani +el kaide yaparsa bişi değişmez ki adamlar 5ocakta yapsa da aynı etkiyi verir dünya çapında ondan yılbaşında böyle bişi yapmazlar kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Aykan said: bulamadılar demi o arabaları kundaklayan kansızları bugün 25 kişi tutuklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Niye tutuklamakla yetiniyorlar anlamıyorum.. Maksimumum 5-6 yıl yatıp çıkarlar zaten, o kadar bile yatmazlar hatta.. Brezilya'nın Death Squad'larını örnek alsak ya birazcık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 cicibebe said: sanmam, meydanlardakilerin çoğu kürt oluyor çünkü dejavu yaşadım.kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bi konu vardıya noel kutlamak günah diye.şu bizim cüppeli konuşuyodu.ordaki olayın farklı bir versiyonu. devlet kutlanmasını pek istemediği için yapıyor.psikolojik denetim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 3 seferdir vardiya diye okuyorum aklım itfaiyede ulan diyorum adamlar vardiyadayken tabii kutlayamaz yangın fln çıkıyor zaten bissürü havai fişek atılcak görevde olcaklar fln neyse devam edin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar