Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Troll ruhu canlandı ve kaos kaçınılmaz oldu. Metaphorical Panda 'Road Rage'.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Sayın Luinir, Bu, İnternetteki Yazıları Okuyan İnsanlar Derneği'nden size özel bir mesajdır. Verdiğiniz ayar yetersiz bulunmuş, muhabbete katılıp sevilme çabanız reddedilmiştir. Saygılarımızla.
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 amaç ayar vermek değil laf olsun :P
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Bunun geri vitesi neredeydi yahu, şuralarda olacak...
centauri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 materyalitsin kardeş.yüzyıllar önce felsefecilerin ayağında dolaşırlarmış senin gibiler.neyim ben diye.düşünürlerde düşünmüş.materyalistsin sen demişler....
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bence dinler, insanlar yoldan çıkmasın diye uydurulan birşey olarak görüyorum. Ama asla tamamen yok olsun demiyorum. Çünkü birçok insan suç olan şeyleri günah olduğu için yapmadığına inanıyorum. Mesela birçok kişinin müslüman inancı olmasaydı vücut temizliği dahi yapmıyacağına inanıyorum. Bknz eskiden araplar. Veya insan öldürmek intihar etmek gibi şeylerin daha fazla olacağına inanıyorum. Bu yüzden dünyada bilinçsiz insanlar olduğu sürece din'in de olması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca yaratıcı bir gücün de olduğuna inanıyorum. Bu da benim dinim.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Alexi_Septimus said: Neye karşı taraf olmaya ihtiyacın var hayatında axedice? zuhauhzuahuhzah ( sayfalarca devam eden gülme efekti ) (:D>:D:D<:>:D:D X(
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 eheh.. nereden nereye gelmiş konu. ancak vaktini ve amacını doldurmuş sanıyorum.
Öne çıkan mesajlar