Holy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 allah korusun da cooper S ile ağır bir kaza geçirdiğinde yaşama şansın oldukça düşük oluyor.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 tabii ki cooper s tarz bir kere, cooper a tav olmayan kiz gormedim.
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 cooper s ne abi hayır nasıl okuyorsunuz konuyu anlamıyorum ki :D ayrıca belli bir hız seviyesinden sonra bmw olmuş mercedes olmuş pek bişey farketmiyor ki adres değiştiriyorsun her türlü.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Esh said: tarz bir kere, cooper a tav olmayan kiz gormedim. hemen bi cooper s edinmeliyim.
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 mini cooper "S" tercihin yoksa. absolutely BMW.. süper araç
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 cooper s olunca full donanım mı sunuyorlar ? beygir farkından başka bişey çarpmıyor gözüme.
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 şöyle diyim cooper s olunca motoru değişiyo arabanın.beygir artıyo 0-100 ü artıyo kullanımı daha sportif oluyo.sonra en önemli özelliğide okadar güce rağmen çokçokçok az yakması benzini.benim araba 100 beygir benimkinden az yakıyo ya yok böyle bişey :D
Öne çıkan mesajlar