dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 evet vize topicinde gordum final topici istenmiş hiç üşenmedim actim evet arkadaslar kimlerin finalleri ne zaman ne durumda olan biten vardir eminiz cogumuz vizeleri atlattik finallerden nasil cikicaz, neler yasiycaz burda paylaşalim işte. benim ilk final 7sinde lineer, aynı gun de ceng var yukseltmek icin aliyorum guya azmoyla caliscaz 2sinden sonra bakalim lineere. "kel sezgin vs ben" final round FIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bugün var, sadece 6 saat sonra çalışmadım hayır =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 atılcan zaten kasma =) bu arada tek vize tek final olan okulcağızımda 8inde ilk finalime giricem hâlâ açıklanmayan bir notum var(vize olarak) onun dışında bu dönem alttan olanlarla birlikte aldığım 10dersin sadece 5inin finali enterese edicek beni.vizesi 1 1 2 5 10 olan 5 dersi pek umursamayacağım.o nedenle kolay bir final dönemi bekliyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bitti hepsi =D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 baslamadi daha stres yapmayin gerilim yapmayin evet stres yapmayin gerilim yapmayin germeyin,baslamadi daha,finaller baslamadi germeyin,stres yapcak bi sey yok evet sakinim sakinim gayet sakinim bi sey yok hadi daha baslamadi neyse ben bi cay koyup geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 16sında başlıcak. projeleri bitirmek lazım finallere kadar. daha elimi sürmedim pek çoğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 7ocakta başlicak:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 14-27 ocak arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 haftaya başlıyor : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bir de finallerden önceki hafta tatil olan üniversiteler çok şanslı, belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Sanki o tatillerde çalışılıyor da :P Benim 4'ünde 1 tanecik finalim var mesela ama daha çalışmadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 7 ocakta başlıyor benimkiler ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 aynen 7 ocak benimde ve ilk kez bu dönem final öncesi hafta tatil ama çalışıyoz mu?yo.en azından yılbaşına yarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 9 ocak ilki, 14,16,21,23 ocak olmak üzere bitecek umarım. bir de take-home var işte 10 una. başlasa da bitse de kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 communication 101 denen acaip dersin finali var 4ünde bismillah arkadaş ne bu acele sırasıyla 4-8-11-16 arada gün var iiki çalışamıyorum arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bitse de kurtulsak aslında dogaya versek kendimizi cicekler bocekler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 2 sinde Kompleks Analiz le başlıyoruz 11 inde dönüşümler ve geometri ile bitiyor... Erken bittiği için baya uzun bir tatil dönemim var. Oley bana 100 puan. İlk ben boşa kaçtım bana atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 fransızcada cocuk ve koymak iliskilerini gerceklestirdim resmen. yani zaten 1.5 aydır gitmiyordum derse; buna rağmen oldukça iyi bir performans sergiledim 60 - 85 arası bir not alacağım; 65 ve üstünde alsam geçiyorum dersten=) 9 ocakta bundan sonraki ilk finalim, oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 15 ocakta bi başlıyor taa 24 ocağa kadar arada entrepreneurship projesini yetiştirmem lazım. adını yazınca bile dersten aa almam lazım aslında ag. tourism economics ödevim var, kaynaklar bana bakıyor, yarın yapmam lazım. arada oyunları provaları saymıyorum. yılbaşında oturup ödev yapmayı planlıyorum. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ilk final 8inde. yılbaşında içip sızmayı planlıyorum arkadaşlarda d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 communication 101,kompleks analiz,entrepreneurship falan.ne okuyosunuz siz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kompleks Analiz matematik bölümü dersi. Reel ve tam sayılar yerine kompleks sayılarla analiz dersi gibi işte. Kapalı eğriler falan var. Tabiki teoremler. Annesiz Cauchy buraya bile el atmış. Burdada çıktı karışımıza. Sövdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 gerilim vermeyin layn ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 komplex sayılar karmaşık sayılar mı oluyor hani kök içinde -1 falan vay bea teknoloji ne gelişmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Conventions of academic writing, content, organization, and style. Appropriate standards for acknowledging and citing scholarly sources. Skills are reinforced through different course themes which encourage critical reading, analysis, and the acquisition of informed opinion. Communication bu oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar