sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ya uye olalı bir hafta olmadı şuaraya msj atmiym diodum attım işte aştım kendimi bi an.. *!cekingen ve psycho olmustur* ühüeüe :-? Alıntıla
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Çekinme yemeyiz seni gel şöyle ortaya dooru sen . . . *!Vampir dişlerini gösterir, salyalarını siler*[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 *!yeni üyelere sataşanlara elinde tuttuğu terliği gösterir* hoşgeldin şekerim, neden çekindin ki? bak ne tatlı karşılıycaz seni biraz sonra... Alıntıla
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 abırı! Emeal Apla yaşarımıydın sen? Anak! :) Sevinçleni verdim seni görünce..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Alıntıla
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 shugnuk'u süzer..akşam akşamacıkmıştır ve bu tam ona göre bir lokmadır[hline]In Time You Will Call Me Master! Frp-Tr Staff Deadlands Staff World of Krynn Staff Alıntıla
sLog Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 nefr dağıtmadan ben dağıtiyim sizi.. hadi bakim yiycek başkasını bulun... *!sughnuk'a çayını uzatır* bak sughnuk biri mp5 falan vermeye kalkarsa sakın alma... hadi bakim dağılın kış kış...[hline][b][.s.L.ø.G.]the[Penguin] Alıntıla
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: sLog, 05 Şubat 2003 01:33 tarihinde demiş ki: nefr dağıtmadan ben dağıtiyim sizi.. hadi bakim yiycek başkasını bulun... *!sughnuk'a çayını uzatır* bak sughnuk biri mp5 falan vermeye kalkarsa sakın alma... hadi bakim dağılın kış kış...[hline][b][.s.L.ø.G.]the[Penguin] lam slogcuk sen buralra takılırmıydın..ben darh furious[hline]In Time You Will Call Me Master! Frp-Tr Staff Deadlands Staff World of Krynn Staff Alıntıla
sLog Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 aynısını ben sana sölesem:P[hline][b][.s.L.ø.G.]the[Penguin] Alıntıla
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 *!maraba gulezumA* Alıntıla
orucbabaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 slm arkadaslar ben geldim.yeni bi uyeyim.biraz zor alisirim heralde foruma.cunku uye oldugumda forum kurallari ingilizce yaziyo:( heralde bu forumda ortak dilimiz TURKCE. neyse insallah gusel zamanlar geciririm formda Alıntıla
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 orucbaba niye türbeni başkasının mezarı üstüne açtın hoşgeldin Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sugnhukda benim cocukluk arkadaşım :) Alıntıla
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 niye hortlattın buba Alıntıla
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 nasi buluyonu 2003 topiclerini yaw Alıntıla
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 o diil de 2003te forumda istinasız herkes RP yapıodu uahdusad :D Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 2003 topiğine hoşgeldin demeniz.. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.