Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Arkadaşlar şimdi 6 yıllık makinamı atmak yerine yan odaya koymuştum, hem sunucu olarak kullanıyorum localımda hemde download yapıyor. Ama çok ses çıkarıyor. Sesini kesmem lazım. p4 işlemci yani işlemci fanının çok ses çıkaracağını sanmıyorum. Sanıyorum ses powerdan geliyor. Zaten ilk açınca "hrrrr" yapıyo 10 dakka sonra filan duruyor. Power alayım desem sessiz powerlar 100 kağıttan başlıyorlar. Şimdi power fanı galiba 12 cm p4 işlemci fanı 8cm değil mi? http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd96238 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd96237 Gerçekten sessiz ve güzel bir ürünmüş galiba. Bundan alıp fanlarını değiştirsem sesi kesebilir miyim acaba? Ya da başka öneriniz var mı? Öyle pahalı şeyler olmasın ama lütfen, eski makina o kadar masraf yapılmaz ona artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ya 20 küsur ytlye frisby marka psu al çıt çıkarmıyo alet. ne kasing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Bilmiyom ki işte fikirlerinizi bekliyom. Ama yine de 10 kağıttan fan alıp halletmek varken 20 kağıt yeni fan almaya gerek yok diyorum. Tabi yeni ve sessiz bir fan almak acaba gücün sesi keser mi? Başka içinden bişeyleri de ses yapmasın? Yani o güçten gelen sesi sadece gücün fanı yapar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 10 kağıtlıktan al lütfen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ses PSUdansa sesi keser tabi, bozulmadıysa bişeyleri PSUnun ses çıkarmaz fan dışında. uğraşma diye dedim :D psuyu sökecen yılların leş gibi tozu içinden çıkacak falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mr_Hand said: ya 20 küsur ytlye frisby marka psu al çıt çıkarmıyo alet. ne kasing? aynen valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bu mu dediğiniz arkadaşlar? Yapılan yorumlar pek kaliteli değil de sorayım dedi; FRISBY 300W POWERSUPPLY Bu da var ama pahalı FRISBY 400W POWERSUPPLY 24PIN +SATA (PS40F12W) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 valla arkadaş aldı kullanıyo 1 senedir bi derdi olmadı. Hatta download yapıyo sınırsız internetle o bilgisayardan aynı şekilde :D 25 ytl mi ne vermişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Hacı çok dandik gözüküyo bu normal powerlardan hiçbir farkı yok gibi nası o kadar sessiz olabilir ki? Yani benim oda çok sessiz orada ders çalışıyom böyle sesi olabildiğince duyumasın istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 normal power işte :) sesi çıkartan şey toz ya, toz girdi mi en kalitelisi de yapar ses nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar