Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dota - amh versiyonları hileli

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

abicim waxxide kufur etmek mh demek icin bi nedene ihtiyac yok ki
ormanda geciyorum obsidianin bonus dmglarini gordum bole +80 +100 yaziyo karanlikta
actim ultimi daldim melee verdim perma bashi
basladirlar direk
ben snein anani avradini diye
allaha sukur yeterince kurtlar vadisi izliyorum
dedim ulan ana baci karistirma kulagini keserim senin
sustu bebe
euhahuea
adamlar kufur icin neden aramiyo resmen ya
300 metreden elf kevaseyle stun kaciriyorum
bizim adam oluyo ana back basliyo
abicim ben o stuni atabilem zaten turnuvaya katilirim be
Sosyal ağlarda paylaş

Host icin cheat varmıdır bilmiyorumda buglar var.

Bug 1. Silencerın aurası kafasına göre calısıp calısmamazlık edior.

bug 2. spectrenin aurasindada sorun var, damage i dagıtıyorsunuz ama karsinizdaki yemior.

bug 3. normalde naga ag atsa ve diyelimki dt/anti gibi blink/time walk özelliginiz var uzaklasırsaniz net in etkisindeyklen teleport oldugunzu yerde sabit durmaya devam ediyorsunuz amh de ise direk koşmaya devam edebiliosunuz vs
Sosyal ağlarda paylaş

Gençler inanmayın böyle saçma sahte şeylere :D Orjinali varken gidip kaçak oynamayalım :) Geçen ilk defa amh mapde oynadım, bi sürü bug ile karşılaştım yaw :D
Merak ettim gerçekten çalışıyomu diye gittim mh yükledim french abinin sitesinden, açtım gayet güzel çalışıyo :D Oynayanlar da oynamama sebebi olarak söliyim: mh'de sound un checkini kapatırsanız gayet güzel oynanıyor.

Şimdi "nie söledin nublar mh aççak" diyerek kafama taş atmayın plz :) Buglu mapda oynamaktansa mh açanlara küfretmeyi yeğlerim ben :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bir şey yokken heronun kafasına göre takıldığı, öölecene durduğu filan da oluo amh haritalarda. Özel bi tercihim olmuyor genelde weplada. amh veya normal haritada oynarım yani dert etmem. Ama mevcut bugların olması amhde oynarken bazen çileden çıkarabiliyor insanı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...