skyly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 herolarla ve itemlarla da hafiften oynandığını duymuştum. Kimse şu şu komutlar var özellikler var demeden inanmaz. Dotanın official mapinin adminleride kendi mapleri kullanılsın diye iftira atıyor olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 "Hileli ama hileleri de söylemem, ÖM de atmayın" tribi nedir? Söyle de bilelim, ona göre tavrımızı koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 abicim waxxide kufur etmek mh demek icin bi nedene ihtiyac yok ki ormanda geciyorum obsidianin bonus dmglarini gordum bole +80 +100 yaziyo karanlikta actim ultimi daldim melee verdim perma bashi basladirlar direk ben snein anani avradini diye allaha sukur yeterince kurtlar vadisi izliyorum dedim ulan ana baci karistirma kulagini keserim senin sustu bebe euhahuea adamlar kufur icin neden aramiyo resmen ya 300 metreden elf kevaseyle stun kaciriyorum bizim adam oluyo ana back basliyo abicim ben o stuni atabilem zaten turnuvaya katilirim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Host icin cheat varmıdır bilmiyorumda buglar var. Bug 1. Silencerın aurası kafasına göre calısıp calısmamazlık edior. bug 2. spectrenin aurasindada sorun var, damage i dagıtıyorsunuz ama karsinizdaki yemior. bug 3. normalde naga ag atsa ve diyelimki dt/anti gibi blink/time walk özelliginiz var uzaklasırsaniz net in etkisindeyklen teleport oldugunzu yerde sabit durmaya devam ediyorsunuz amh de ise direk koşmaya devam edebiliosunuz vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Gençler inanmayın böyle saçma sahte şeylere :D Orjinali varken gidip kaçak oynamayalım :) Geçen ilk defa amh mapde oynadım, bi sürü bug ile karşılaştım yaw :D Merak ettim gerçekten çalışıyomu diye gittim mh yükledim french abinin sitesinden, açtım gayet güzel çalışıyo :D Oynayanlar da oynamama sebebi olarak söliyim: mh'de sound un checkini kapatırsanız gayet güzel oynanıyor. Şimdi "nie söledin nublar mh aççak" diyerek kafama taş atmayın plz :) Buglu mapda oynamaktansa mh açanlara küfretmeyi yeğlerim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Hiç bir şey yokken heronun kafasına göre takıldığı, öölecene durduğu filan da oluo amh haritalarda. Özel bi tercihim olmuyor genelde weplada. amh veya normal haritada oynarım yani dert etmem. Ama mevcut bugların olması amhde oynarken bazen çileden çıkarabiliyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ya 30 dakikalik oyunda necronun 3 kille arcane ring + aghanim yapmasi normalmidir? amh map yani kimil kimil killaniyorum ben bu isten adam 10 dakka sonrada 3 kill daha yapti sacred relici cakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 oyun emse normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Lanayadada bi bug var instant çekiyolar resmen 2k hpim vardı tek vurdu herif ve bu bugı yapanların hepsinde ring of basi. vardı ona basıp ilk büyüyü şarj mı ne ediyo sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 6.49c çıktı düzelttiler o bugı ahadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 önce meld sonra basil. sonra kıpırdamadan yine meld.Öyle Öyle Gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hadi dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben hala hiçbir bug, hile göremedim mapte hergün 100 kere oynuyorum ama görende görmedim. bu arada lanaya bugı bu mapten degil kendi 6.49b dede öyle. c de düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar