Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 selamlar herkese, bu aralar çok görüyorum heryerde dotanın amh versiyonları oynanıyor, özellikle benim oynadıgım wepla serverında nerdeyse bitek amh oynanıyor malesef. bu versiyonlar hilelidir arkadaşlar. Hostun kullanabildigi bikaç tane hile mevcut bu versiyonlarda, tabiki burda yazmıyorum ne olduklarını, boşuna öm falanda atmayın lütfen bu konuda. ayrıca mh dedektörü denen olay güvenilir degildir, bazı testlerden sonra açıkça görülmüştürki mh çoğu zaman detect edilmemiş, hatta bazen mh olmayan kişiler mh oldugu gerekçesiyle oyundan atılmıştır. üstüne üstlük bu amh versiyonlarında orjinal dota sürümlerinde olmayan bazı buglarda mevcuttur. ikna olmadıysanız size resmi dota forumlarında moderatör olan x-JuDiCaToR-x adlı kişinin bana yolladıgı bi özel mesajdan alıntı yaparak bitirmek istiyorum.. x-JuDiCaToR-x said: Essentially it's a modified version of the map - it has a few cheat codes for the host to use, a few new items, and of course the AMH system. Testing showed that you could easily bypass the detection and also that it was possible that someone who was not hacking could be falsely accused. karar sizin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ben amh2 oynuyorum 2+ haftadır herhangi bi sorun veya bi hile görmedim oyundan mh diye atılanıda görmedim şu an güvenilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Patide gayet amh mapinde açıyorum ben mh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 benim fikrimce açılsa bile caydırıcılıgı var 1-2 mh açmayı denemeyi göze alamıycak adamı engellese bile yeter sonuçta çalışmasın isterse kar kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 hile görmedin demek yok demek degil yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ben yok demedim ki benim oynadıgım adamlar zaten yapacak adamlar degil + host benim bende hile yapmadıgıma göre sorun kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 O zaman niye modifiyeli mapde oynuyosunuz? Paticik ftw(khala hariç) amh sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 host'un yapabildiği hileler neler?Oynarken belli oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 gerek yok amh falan biz adam açtı mı anlayıp afişe ediyoruz (galiba, umarım :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 O nickle moderatör olsa ne olur, olmasa ne olur breh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bencede söyle ki varsa bilelim biri gelip map hileli dedi die hileli oldugunu anlayamayız deneyip bakmak lazım. kötülemek içinde olabilir sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Abi ayrıca amh tespit edince oyundan atıyor. Annesine küfür ediyor mu? Hayır. Foruma gelip herkese rezil ediyor mu? Hayır. Eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Adam mape hileli diyip kötülese ne kazancı olacak ki? Bana bu saçma geldi. Ayrıyetten eko +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 patide açsalar bile bişey yapamadıkları için no prob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 MH varken Eko iyi stun çakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ben weplada gecen nub game'e girdim, cok kasmadan 13-3 gibi bi skor yaptim diger elemanlara asist falan yaptim baya. sonra rmk kurucam dedi herif, gidince kickledi. oyundan cikinca fatal yemistik, mh actim sandi herhalde hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 mh ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 weplada iki ormanda öldür hemen mh diye ağlamaya baslıyo millet , n00bluk da ayrı bi yaşam biçimi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Volfied said: mh ne peki? maphack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Othranx said: weplada iki ormanda öldür hemen mh diye ağlamaya baslıyo millet , n00bluk da ayrı bi yaşam biçimi tabi zegna yapiyo bunu, ya ts acmisin gene diyo ya mh acmisin gene agliyo paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 pwnbot said: ben weplada gecen nub game'e girdim, cok kasmadan 13-3 gibi bi skor yaptim diger elemanlara asist falan yaptim baya. sonra rmk kurucam dedi herif, gidince kickledi. oyundan cikinca fatal yemistik, mh actim sandi herhalde hiyar. nub olmadığın için kicklemiş olabilir mi? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bence olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Aga ama mh açanla açmayanı ayırt etmenin çok ince kuralları var.Ben anlıyorum broli, karanlıktaki buluş tarzından veya karşılaştığımızdaki çok hızlı tepki vermesinden bir şekilde hissediyorum yani.Salağa yatan da çok belli oluyor böyle aa burdamıydın diye gelip kesen mh bebeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ekmek said: bence olamaz. ahahah !ashdvasd asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar