Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dota - amh versiyonları hileli

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

selamlar herkese,

bu aralar çok görüyorum heryerde dotanın amh versiyonları oynanıyor, özellikle benim oynadıgım wepla serverında nerdeyse bitek amh oynanıyor malesef.

bu versiyonlar hilelidir arkadaşlar.

Hostun kullanabildigi bikaç tane hile mevcut bu versiyonlarda, tabiki burda yazmıyorum ne olduklarını, boşuna öm falanda atmayın lütfen bu konuda.

ayrıca mh dedektörü denen olay güvenilir degildir, bazı testlerden sonra açıkça görülmüştürki mh çoğu zaman detect edilmemiş, hatta bazen mh olmayan kişiler mh oldugu gerekçesiyle oyundan atılmıştır. üstüne üstlük bu amh versiyonlarında orjinal dota sürümlerinde olmayan bazı buglarda mevcuttur.

ikna olmadıysanız size resmi dota forumlarında moderatör olan x-JuDiCaToR-x adlı kişinin bana yolladıgı bi özel mesajdan alıntı yaparak bitirmek istiyorum..

x-JuDiCaToR-x said:
Essentially it's a modified version of the map - it has a few cheat codes for the host to use, a few new items, and of course the AMH system. Testing showed that you could easily bypass the detection and also that it was possible that someone who was not hacking could be falsely accused.

karar sizin...
Sosyal ağlarda paylaş

Aga ama mh açanla açmayanı ayırt etmenin çok ince kuralları var.Ben anlıyorum broli, karanlıktaki buluş tarzından veya karşılaştığımızdaki çok hızlı tepki vermesinden bir şekilde hissediyorum yani.Salağa yatan da çok belli oluyor böyle aa burdamıydın diye gelip kesen mh bebeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...