Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Crawler

Öne çıkan mesajlar

LethE said:

izmire gelmesine geldi ama 20mbit ile 900 üzeri download göremedim. upload da 750 civarı. yok yani yalan söylemesin ben 4mbit veriyorum desin alıyım. 20mbit alıp 2mb ile çekememek çok koyuyor.

aynı acıyı bir süre bende çektim sonra download programının ayarını yapmadığımı farkettim düzeldi birde şunu unutma senin dl hızın karşı tarafın upload hızıyla sınırlı

arkadaşda 100 mbt var mesela daha full dl hızını görebilecek kadar uzun bir dosya bulamadı adam
Sosyal ağlarda paylaş

Alis said:

Quicknet'de ttnet alt yapisi :) sadece fiber hat farki orda..
ttnet alyapısı değil. superonline'ın kendisinin döşediği, tamamen kendisine ait fiber alt yapı. ttnet ile alakası yok. nerden biliyosun dersen, kendi şirketim.. turkcell grup şirketi..

alt yapısı, döşemesi, swtichleri, portları, bağlantıları, kurulumları, arızaları tamamı superonline'ın.. ttnet ile zerre alakası yok.. yeri kazdılar, fiberi döşediler kapattılar.. budur..

edit:

ha bir de 5mbt quiknet olanlar 10mbt oldular. olmayanlar da yakında olucak. firma herkesi yavaş yavaş 10mbte geçiriyo otomatik olarak. upload 1mbt
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

evet şimdilik sadece büyük sitelere, zenginlerin oturduu toplu mekanlara, plazalara vs veriolar hattı

Bizim sitede ne çok büyük nede çok zenginiz :),ankaradaki ilk quicknetin geldiği sitelerden biri ,genelde derli toplu,ana cadde üzerinde bulunan,internet kullanma potansiyeli yüksek sitelri seçiyorlar galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

bir yere internet bağlantısı verirken sağladıkları altyapı nedeniyle maliyetleri biraz yüksek. gördüğüm kadarıyla bu yüzden toplu halde satabilecekleri yerlere servis sağlıyolar şimdilik. çok büyük sitelerle başlamışlardı zaten. öyle tek apartmana falan geleceğini sanmam henüz...

mesela beyoğlunun ara sokaklarına bu hattı sokacaklarını sanmıyorum
binalar çarpık , nereden ne kablosu sokup nereden sarkıtacaksın
başka bir postta yazmıştım galiba
henüz elite, ve binaların havalandırma borusu gibi vs planları düzgün olan yerleşim yerlerine götürüyorlar.

birde aşağıda koyulan kutunun içerisindeki alacalu bulacalı ışıklı switchlerin maliyeti yüksek diye duydum. Güvenliksiz binalara onu öylece oraya koyup gitmezler. 2 saniyede sökerler onları oradan.
Sosyal ağlarda paylaş

quiknet hızları emrkezden ayarlanıyo. modemden bir değişiklik söz konusu değil. ama user name & password hatalı ise modemde hız düşüklüğü oluyo. evet ciddiyim. bir de zenginlerin stieleri fln derken. elbette birçok sitede var ama hani genellikle zengin sitelerinde oluyo demek istemiştim. yannış anlaşılmasın sakın.

bu arada quiknet sorunu yaşayan arkadaşlar varsa. direk sölim. sakın olaki modem resetlemeyin :D aman diyim. müş hizmetlerini arayın. elleşmeyin modemle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...