Mach Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 o değil arkadas 10mbit le 2.5mbps dl yapıyor rapidden bende 10mbit var maksimum 1.4 benimki normalde bu tutarsızlık niye anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ataşehirde arkadaşta ben de steam serverlarından cs dedicated server'ı net 2.5 mb/sn ile çekmiştim. arayın söyleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bazen hızları yanlış açabiliyorlar ona göre bana 100 mbit açıp akşamına düzeltmişlerdi 10 mbit istemiştim çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 birde bu hızların modemden de ayarlandığıyla ilgili bir efsane duydum doğru mudur acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hızlarda bişeyler var galiba 5mb olmasına rağmen 2 gündür 10mb ile down yapıyorum 5mb da upload var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 LethE said: izmire gelmesine geldi ama 20mbit ile 900 üzeri download göremedim. upload da 750 civarı. yok yani yalan söylemesin ben 4mbit veriyorum desin alıyım. 20mbit alıp 2mb ile çekememek çok koyuyor. aynı acıyı bir süre bende çektim sonra download programının ayarını yapmadığımı farkettim düzeldi birde şunu unutma senin dl hızın karşı tarafın upload hızıyla sınırlı arkadaşda 100 mbt var mesela daha full dl hızını görebilecek kadar uzun bir dosya bulamadı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 vay anasını bızde kotalıyla ugrasalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 gerizekalı bu superonline müşteri hizmetleri yok adamların salaklar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 valla ya arıyorum kimse çıkmyıo ,ataköy 9 a geldimi diye sorcaktım 3 ay önce kazı işlemleri başladı fln diyordu karı sonra hiç konuşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 aynen acmıyolar ama acarlarsa da pısman olacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Alis said: Quicknet'de ttnet alt yapisi :) sadece fiber hat farki orda..ttnet alyapısı değil. superonline'ın kendisinin döşediği, tamamen kendisine ait fiber alt yapı. ttnet ile alakası yok. nerden biliyosun dersen, kendi şirketim.. turkcell grup şirketi.. alt yapısı, döşemesi, swtichleri, portları, bağlantıları, kurulumları, arızaları tamamı superonline'ın.. ttnet ile zerre alakası yok.. yeri kazdılar, fiberi döşediler kapattılar.. budur.. edit: ha bir de 5mbt quiknet olanlar 10mbt oldular. olmayanlar da yakında olucak. firma herkesi yavaş yavaş 10mbte geçiriyo otomatik olarak. upload 1mbt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bende 10 mb sınırsıza otomatik geçtim,yalnız upload ım 1mb değil,yaklaşık 5mb civarında,torrent programlarından 500-600 kb ile upload yaptıgım oluyor sürekli olarak,bu herkesdemi böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 şimcü şöle sölim, normalde upload eskiden 5mbt idi, sonra 1mbte çektiler. seninki 5mbt ise ses çıkarma bırak öle kalsın. ama olması gereken 1mbt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Quiknetin biraz daha yaygınlaşması ne kadar zaman alır. İstanbul/anadolu için soruyorum. Planlanan yeni yerler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bir yere internet bağlantısı verirken sağladıkları altyapı nedeniyle maliyetleri biraz yüksek. gördüğüm kadarıyla bu yüzden toplu halde satabilecekleri yerlere servis sağlıyolar şimdilik. çok büyük sitelerle başlamışlardı zaten. öyle tek apartmana falan geleceğini sanmam henüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 şimdi speedtest i kullanınca 7000 küsür dl 7500 civarida upload gösterdi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Leventte kanyonun karşısında oturuyorum. Son 2 gündür gece 1den 2-3'e kadar kazı yapıyolardı yolda, baya bi küfrediyodum. Bugün sabah kazının yanındaki tabelaya bi baktım; tellcom fiberoptik falan yazıyo. Sanırım bizede gelio quiknet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 evet şimdilik sadece büyük sitelere, zenginlerin oturduu toplu mekanlara, plazalara vs veriolar hattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 vay anasını yaaa bızım sıtenın etrafındakı her sitede var burda yok..Mail attım sıte yonetıcınızle basvurun degerlendırelım dıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Dragonmax said: evet şimdilik sadece büyük sitelere, zenginlerin oturduu toplu mekanlara, plazalara vs veriolar hattı Bizim sitede ne çok büyük nede çok zenginiz :),ankaradaki ilk quicknetin geldiği sitelerden biri ,genelde derli toplu,ana cadde üzerinde bulunan,internet kullanma potansiyeli yüksek sitelri seçiyorlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 nerde oturuosn sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 HaciYatmaz said: hızlarda bişeyler var galiba 5mb olmasına rağmen 2 gündür 10mb ile down yapıyorum 5mb da upload var. 5 mb hatlar 10 a upgrade oldu çünkü 5 lik hat artık yok fiyat listesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mach said: birde bu hızların modemden de ayarlandığıyla ilgili bir efsane duydum doğru mudur acaba ? merkezden ayarlanıyor abi öyle saçmalık olurmu ? eve gelen adam modeme dokunmadı bile bağladı ve gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mr_Hand said: bir yere internet bağlantısı verirken sağladıkları altyapı nedeniyle maliyetleri biraz yüksek. gördüğüm kadarıyla bu yüzden toplu halde satabilecekleri yerlere servis sağlıyolar şimdilik. çok büyük sitelerle başlamışlardı zaten. öyle tek apartmana falan geleceğini sanmam henüz... mesela beyoğlunun ara sokaklarına bu hattı sokacaklarını sanmıyorum binalar çarpık , nereden ne kablosu sokup nereden sarkıtacaksın başka bir postta yazmıştım galiba henüz elite, ve binaların havalandırma borusu gibi vs planları düzgün olan yerleşim yerlerine götürüyorlar. birde aşağıda koyulan kutunun içerisindeki alacalu bulacalı ışıklı switchlerin maliyeti yüksek diye duydum. Güvenliksiz binalara onu öylece oraya koyup gitmezler. 2 saniyede sökerler onları oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 quiknet hızları emrkezden ayarlanıyo. modemden bir değişiklik söz konusu değil. ama user name & password hatalı ise modemde hız düşüklüğü oluyo. evet ciddiyim. bir de zenginlerin stieleri fln derken. elbette birçok sitede var ama hani genellikle zengin sitelerinde oluyo demek istemiştim. yannış anlaşılmasın sakın. bu arada quiknet sorunu yaşayan arkadaşlar varsa. direk sölim. sakın olaki modem resetlemeyin :D aman diyim. müş hizmetlerini arayın. elleşmeyin modemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar