deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sitemizde quiknet'in kullanılıp kullanılamadığını mail atmadan öğrenebileceğimiz bir adres var mı? P.S. Yaza kadar taşınmayacağımızdan site yönetimine sormak uzun iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 quicknet'in sitede tek tek yazıyo siteler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 canlarım, abonelerim :D.. internete yazmam yasaktı bir süredir o yüzden cvp yazamadım sorualrınıza.. neyse artık kavuştuk. sorun sölim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 abi ben quiknet kullanmaya başlayalı 3 ay 15 gün kadar bir süre oldu hala fatura gelmedi adamları arayıp kovalamaya üşeniyorum var mı başına böyle bişey gelen? başlarda ilk 3 ay inidirimli diye faturan toplu gelir diye düşünmüştüm lakin galiba bedava kullanıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 normaldir. endişelenme. aralıkta fatura gelicektir. sanıyorum sınırsız tarifedesin. ama çok merak dersen 4442220 yi ara bi baksınlar faturalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 superonline.net ten gie müşteri no şifre vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 online işlem merkezi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 off evet ya adres bilgim yanlışmış 3 faturam var ödenmemiş hehe, kredi kartıyla deneyeyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 LAN SAKIN ONLİNE İŞLEM MERKEZİNDEN ÖDEME KREDİ KARTIYLA ÖDEMEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 niye ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ödemeyin işte :( kurcalamayın çok.. sizi düşündüüm için sölüorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 quiknet almışta hd-torrents hesabı isteyen varsa 1 tane boş inviteım var haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Dragonmax said: canlarım, abonelerim :D.. internete yazmam yasaktı bir süredir o yüzden cvp yazamadım sorualrınıza.. neyse artık kavuştuk. sorun sölim ^^ 2 hafta önce sitenin önünü kazdılar, ne zaman siteye gelirler senin tahminin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 izmir atatürk mahallesine gelmez dimi bu meret :P ta dağın başı tabi bizi unuttular yahu hiç bişey yok burası da çok ilkel ha.. gelse direkt bağlatırız atatürk mahallesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Laorx said: Dragonmax said: canlarım, abonelerim :D.. internete yazmam yasaktı bir süredir o yüzden cvp yazamadım sorualrınıza.. neyse artık kavuştuk. sorun sölim ^^ 2 hafta önce sitenin önünü kazdılar, ne zaman siteye gelirler senin tahminin? eğer sizin site önüne alt yapı geçiyolarsa, o bittikten sonra sizin siteden yöneticiler superonlinela görüşüp fiber isticekler, sonra da site içine alt yapı çöekcekler, sonra da abone olmak isteyernler başlicak istemeye, ondan sonra binara switchler falan, en iyi ihtimalle 4-5 ay. Artariel said: izmir atatürk mahallesine gelmez dimi bu meret :P ta dağın başı tabi bizi unuttular yahu hiç bişey yok burası da çok ilkel ha.. gelse direkt bağlatırız atatürk mahallesine unut bence sen 1-2 yıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Dragonmax said: en iyi ihtimalle 4-5 ay. 2 yada 3 ay sonra gelirse şikayet edicem seni, insanların umutlarıyla oynamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 İstanbul/Avcılar'da varmı hizmet peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Laorx said: Dragonmax said: en iyi ihtimalle 4-5 ay. 2 yada 3 ay sonra gelirse şikayet edicem seni, insanların umutlarıyla oynamaktan. :( SİNEQ said: İstanbul/Avcılar'da varmı hizmet peki site adı alabilirmiyim. sadece site bazlı hizmet veriliyor çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 fatura gelmiyor. nasıl iş bu ya? 1 ayı geçti hala fatura yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 arkadaşı da sormadan kotalı yapmış bu zibidiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kingpin said: fatura gelmiyor. nasıl iş bu ya? 1 ayı geçti hala fatura yok. o normal. daha sana 1-2 ay fatura gelmez kafanı yorma. sana tanımladıım tarifeye göre 2 aylık 9.99x2 + 3. ay için de 69TL toplamı fatura gelicek. ya da direk 20TL 2 aylık fatura gelcek.. Mr_Hand said: arkadaşı da sormadan kotalı yapmış bu zibidiler :D o fena ya, çağrı merkezini arayın satışı yapan hakkında şikayet olulturulmasını sağlayın, hangi tarifeden başlamak istediyseniz geçmiş dönem faturalarınızı o tarife üzerinden kampanya indirimine sokulmasını sağlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi niye ay ay gelmiyor da bir ayda toptan para alıyor bizi de zora sokuyor bu insan evlatları ? neresinde bunun mantığı lan?sdfdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 aha bi dakka topic i tam okumadım ama quiknet'in turkcell ile bi ilgisi var mı ? , geçen siteye girdim fiber kablo döşüyolardı her binanın altınada hub mıdır nedir ondan koydular dağıtıcı, sordum turkcell internet falan filan dediler. Şimdi alakası varsa bu quiknet olabilir mi eer öleyse kalkıp göbek atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 -.-' OKU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 =] sende haklısın tabi ama ders çalışıyorum okuyacak zamanım yoktu ki hala yok, ayrıca bizim bölgede (Yenişehir-Kurtköy/PENDİK) civarlarında hiç quiknet hizmeti duymadım merak ettim, bizim burda her kafadan bir ses çıkıyor ondan dolayı sorayım dedim bir an heycanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar