Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/yasam/7936314.asp?gid=180&sz=45234 guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 en güzeli 7. olani olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 begendim ben de . istanbul manzaraları güzel olmus bir istanbul hayranı olarak , klasikleşmiş fotolar ama hep etkileyici . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 denize pantalonla giren turist modeli canim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Diğer ülkere siyasi simgeleri olanı türbanı kullananların verdiği imajı biraz olsun değiştirir diye düşünüyorum. Hepimizin bu tür kişilikler olmadığımızı göstermek için bence en az 10 tane daha kültür organizasyonu lazım Türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 işte tepemizde denize pantolonla giyilmeyeceğini öğretecek bir iktidar lazım viktor. :( önce öğretip sonra serbest bırakacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Her konuyu türbana getiren ruh halinin düzeltilmesi için de birşeyler yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 düzelmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 la orada çıvıldak karılar var nassı izin vermiş akp buna ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Güzelmiş, de geçmiş senelerde daha kaliteli şeyler vardı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 türbanı falan bırakın da, turkuaz forma işi ne oldu? iptal oldu deyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 iktidar ne alaka akil var mantik var denize pantalonla girilmez bunu nsiyaseti yok yani hemen hukumet soyle ben bole ye getirmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 "Türban" kelimesine de bu kadar alerjik olunmaz ki yani, biri "Türban" diyince hobaa "heöelehelehh" diye insanlar çullanıyor. Bu kadarı da komik ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Reklamı yanlış yapıyorlar. Doğrusu için: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 pantolon ile denize girilir ama beyaz olursa girilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Adiemus said: Reklamı yanlış yapıyorlar. Doğrusu için: hobaa heöelehelehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 4 ve 7 iiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Eternalus said: türbanı falan bırakın da, turkuaz forma işi ne oldu? iptal oldu deyin pls geçen gazetede haber vardı, uefa mı fifa mı birisinin sitesinde tanıtılmış, çok beğenilmiş. forumlarda bile millet "ovv ne güzel forma" demiş ki ben de beğendim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Evet gayet güzel forma bence de, formasındaki renkle aynı adı taşıyan takım geyiği falan çıkarmışlar, hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ultrAslan said: pantolon ile denize girilir ama beyaz olursa girilir ya o beyaz pantalon ozel gunlerde voleybol oynarken giyiliyor diye biliyorum ben :/ (senelerce oyle ogrendik ben ne yapiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 saçmalamayın bea ne pantolonu herşeyi ona çekmeye başladınız pareomsu transparan bişey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Hoş bir şey bence, o pantolonumsu şey, adı neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Yahu denizi görüyorum seviniyorum böyle sonra diyorum LAN o kafamdaki kahve de neyin nesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Spidee said: adı neyse. pareomsu transparan bi'şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Viktor said: ultrAslan said: pantolon ile denize girilir ama beyaz olursa girilir ya o beyaz pantalon ozel gunlerde voleybol oynarken giyiliyor diye biliyorum ben :/ (senelerce oyle ogrendik ben ne yapiyim) hem resimde amac sadece ayaklarini suya sokmak, bizde terlikler elimizde yüzülmedigini ögrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar