FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ya su unlu trinity barsi kurdum ayarladim falan neyse sonra bi combata giriyim dedim cheap shotu attiktan sonra klavyenin 2 tusuna atadigim sinister strike'i basmyor onun yerine stealth barda 2 ye atadigim sap'i basiyor durmadan sonra stealthdan ciksam da nezaman 2 ye bassam sap komutunu aliyor cildircam ya bunu cozmesini bilen varmi?
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 trinity sık sık sapıtıyor. kısayolları baştan bindlamak bende bazen işe yarıyor.
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 neyse cozdum sorunu ama geberdim yaparken her action button a farkli key atayinca oluyo ama trinity kullanmayin guzel gorunuyo ama cok ugrastiriyo ayrica blizz key bindingsi de bozuyo
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bir üst mesajdada belirttiğim gibi action bar addon kullancaksanız bartenderdan şaşmayın ;)
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bakiyorum simdi curse'dan bartender'a
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bongos diyorum, self cast vs. gibi aksiyonları da var.
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Sidik yarıştırmak gibi olacak ama OOM/OOR self cast atraksiyonları bartenderdada var :P shapeshift/stance değişimlerinde en hızlısı olduğu içindir belkide seçimim =)
Öne çıkan mesajlar