FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ya su unlu trinity barsi kurdum ayarladim falan neyse sonra bi combata giriyim dedim cheap shotu attiktan sonra klavyenin 2 tusuna atadigim sinister strike'i basmyor onun yerine stealth barda 2 ye atadigim sap'i basiyor durmadan sonra stealthdan ciksam da nezaman 2 ye bassam sap komutunu aliyor cildircam ya bunu cozmesini bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 trinity sık sık sapıtıyor. kısayolları baştan bindlamak bende bazen işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bartender3 dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 neyse cozdum sorunu ama geberdim yaparken her action button a farkli key atayinca oluyo ama trinity kullanmayin guzel gorunuyo ama cok ugrastiriyo ayrica blizz key bindingsi de bozuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bir üst mesajdada belirttiğim gibi action bar addon kullancaksanız bartenderdan şaşmayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bakiyorum simdi curse'dan bartender'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bongos diyorum, self cast vs. gibi aksiyonları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Sidik yarıştırmak gibi olacak ama OOM/OOR self cast atraksiyonları bartenderdada var :P shapeshift/stance değişimlerinde en hızlısı olduğu içindir belkide seçimim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar