snapsys Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 11:07:ERROR:93:Bad Msg Eat ?? bytes, prv=03 login hatasi verio napicaz bilmiomda ilk yukledigimde girmisti acaba diyorum nete girincemi calisio birde fazla bilgim yok bu yeni versionla ilgili t2a deilde aos mu deskteklio novaworld oyle galiba login olmak icin client version 203 dior ama olmuor kaldik bole . wildgenie nin kullanidigi ne acaba cok mrk ettim eger ir se gelecege yonelik ii planlarim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 client 3.0.0.0 ve sonrasını dene bi de pek bi bilgim yok ama..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bildiğim kadarıyla AoS destekliyor ama gire bilmen gerekir bend e 2,0,3 ile giriyorum . 2,0,3b ile dene bide[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 of offf yaw t2a uzerine kurdum yani aos yuklu deil ne istio uo version yazarmisiniz[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 55ir diye version var da biz mi bilmiyoruz? nereye baglanmak istedigini anlamadım bi nova demişin bi başka şey.. wildgenie 55i ye 401a ile baglandırdıgını iddia edio ama ben pek inanmadım. 300g den sonra clientların yolladıgı paketler 55i tarafından algılanamıyo. nası yaptıysa merak ediyorum.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 la warya yeni cikan 0,55 bilmemne ir mi R.i mi ole bisi hangi uo versionu desteklio ? hangi client leri deskteklio ? bu iki soru :)[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 sphere0.55r2 biliorum en son ama sanırım r3 de cikti.. 203 clientla baglanabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 wildgenie, 4.0 client'i 55i'de kullaniyor olabilir cunku, daha once 3.0.6j client'i 55i olan quaxis 1'de kullaniyordu.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: snapsys, 21 January 2004 10:12 tarihinde demiş ki: 11:07:ERROR:93:Bad Msg Eat ?? bytes, prv=03 login hatasi verio napicaz bilmiomda ilk yukledigimde girmisti acaba diyorum nete girincemi calisio birde fazla bilgim yok bu yeni versionla ilgili t2a deilde aos mu deskteklio novaworld oyle galiba login olmak icin client version 203 dior ama olmuor kaldik bole . wildgenie nin kullanidigi ne acaba cok mrk ettim eger ir se gelecege yonelik ii planlarim var Genelde bu erroru eğer bilgisayarının herhangi bir ağ bağlantısı yani biryerle bağlantısı olmadığı zaman verir.Clientle girmeye çalıştığında Sharda tıklayıp orda kalıyordur... Ama internete veya networka bağlandığında geçer...[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytixodem UO Shard I [url] _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 peki nasil giricez dediin gibi oluo inetenret yok evde pf[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya ne iş bu nete baglanmayınca girememe ya.. ben dial uptım ve netim yoktu eskiden ama gene de giriodum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Evet Alakası Yok Bence nete Bağlanmakla Bende Server ıma Girebiliyorum Ama Bilmem Genede Sizin Server Nasıl :) 203 ü dene olmazsa 300g yi dene[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Client uyumsuzlugu, baska client kullanmayi dene[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ok baqalim cli3nt 300g nerden cekcz[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar