Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Selam, Ben az once 1.5 yil sonra bir mallik yaparak TBC siparis etmek suretiyle WoW'a tekrar basladim, yani yarin baslicam. Kesinlikle hardcore oynamayi dusunmuyorum ilk olarak, 5-10 men instance ve pvp den ibaret olacak genelde oyunlarim yani. Arcane'lerin yanina yamanicam. Horde olucam, Blood Elf paladin dusunuyorum. Fakat sizce bu istedigim oyun tipine paladin ne derece uymakta? 1.5 senedir hicbir alakam kalmadigindan size sorayim dedim paladinlerden bir fikir alayim. Grup ici faydalarinin degistigini sanmiyorum da PvP ve end game acisindan paladinler ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 paladin kasmak ömür törpüsü, çok bayıyo. ayrıca muahahahhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 siz ikiniz de eski uo cusunuz dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Abi bir yandan çok seviyorum paladınımı bır yandan nefret edıyorum. Paladını lvllamakta okadar zor değil. Healermı olucaksın ona kesın karar ver. Hot olmayan healer iyi gelmediği için bana ben healer olmak istemedim. Guildin tankıyım şuanda. Dıger boş zamanlardada fakir s1 arena setimle farm yapıyorum :) Paladin dönem dönem kendındne bezdırıyor. Ama sonra tekrardan oturup başına oynuyorum hoşuma gidiyor. Garip bir his yani anlatılmaz yaşanır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mage kasıyorum.. Kasması kolay, peki ilerde pişman olmam değilmi ? Yani pvp lerde, veya tek başıma yapmak istediğim questlerde, farmlarda vb....! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 retri paladinleri sevmiorum döv döv ölmüolar bi de yi vuruo adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 oyundan bayıp bırakmak istiyorsan paladin doğru seçim penth. (:P) şaka bir yana, pvp ve raiding olarak (raidlerde retribution hariç belki) paladin all-time low durumunda son üç yıldaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 arenalara akarsın arkadaşını healler sevaba girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 pvede hala mıs gıbı heal edıyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 oha ilke aynen dün bizde sipariş ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 magtheridon horde penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Abi adam ne istemiş siz ne tarz cevaplar vermişsiniz yau :P. Her ne kadar ben paladin diğilsem de; Bi kere abi horde paladin açınca guildsiz kalırım, parti bulamam deme, tbcdeki o ilk dranei şaman blood elf paladin dalgası geçtiği için çok rahat bulursun. Levellamak öyle zor falan diğil, hatta en rahatından kırmızı questleri bile yaparsın. Boşuna demio yani bütün sitelerde en rahat druidle paladin levellar die; vur, öldür, bi tane heal, log out olana kadar dewam et :)). Tbc ile paladin 1 numaralı healer denilebilir. Plate giyiyosun, kalkan kullanıosun, bilmem kaç çeşit blessingin var, aura'n var, lay on handsin dı'n bilmemnen var :P, bubble'ın var. Ayrıca HoT yok mot yok hikaye onlar, restoration druidler zaten ağlıo herifler cd'siz res bile yapamıolar, tree formları da şaka gibi. Hem paladin healer arkada baba adam gibi bişey, yani ben çok gördüm tank agroyu kaçırır mob gider priesti öldürür, şamanı öldürür, druidi öldürür, sonra healer çıkar parti dağılır;... mob paladine gider 2 vurur sonra o mob grubu öldürülür tank özür diler paladin ayıpsın olur böyle şeyler der millet paladine /cheer atar falan :D. End-game için de kuşkun olmasın bence, hele ki horde paladinsen zaten .. Pvp için bişey demicem, açıosun bubbleı gebermiosun milleti sinir ediosun, 1,5 saniyelik heal atıp duruosun kendine millet sana nukelüo gebermiosun. Evet biraz üstünkörü,kabaca ve yüzeysel oldu ama dediğim gibi ben paladin diğilim kısaca şöyle bi yazmaya çalıştım önceki cevapları gördükten sonra ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 TBC nin ilk zamanlarınki paladinle şuanda çok fark var Nerf yedi resmen paladin healde. Druide laf etmişsinde bence şuanda en iyi healer druid bu benim fikrim tabi. Hot önemli bir konu küçümsenmez. Priest fade atar , Drood ayı olur , Paladin plate + shield vs herkezde var kurtulma yolu playera bakar. Edit 4 yıldan fazladır heal atıyorum Priest , druid ve paladinim var. Priestin durumu ortada Paladinın durumu ortada Druidin durumu ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Yok canım druide laf yok. Sadece bence hot olmazsa olmaz bişey diğil :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ha bıde artık herkez cabuk lvl atlıyo arcanede sana iki boost ceker ohh levüllenirsin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Olmazsa olmaz değil tabi :) ama hot bir healerı rahatlatan birşey tık tık bırakırsın MT ye focuslanırsın. Arenada , pve de herzaman iyi Priest Hot + Druid 3xHot baya iyi kombo oluyor MT nin ustunde :) Edit : Pardon bu arada konuyu saptırdım. Paladin iyidir abi ben zevk alıyorum (Bazı zamanlar hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Healer class oynayacak olsam kesinlikle druid açardım özellikle pvp düşünülüyorsa druid şu anda 1 numaralı arena healerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Yalnız tek bir hedef üzerinde en iyi healer hala paladin, ayrıca dispel de cabası. Druidin en büyük eksikliği dispel gerçi o da olsa ortalıkta başka healer class kalmaz d: Warrior arkadaşımla arenada karşımıza pala+frost mage geldi ve arkadaş 100 kez poly, 300 kez frost nova yiyipte birşey yapamayınca hayata küstü arenayı bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 karşınıza priest & warlock geldiği zamanları da anlatsaydın. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ilke level 70 paladinim var, senin gibi ben de pek hardcore sevmiyorum ama hayvan gibi (healing) gear yaptım ve şu anda yapıcak hiçbi şey kalmadı yani raid filan olmayınca biraz sıkıyor, paladin sonuçta :p crusader strike güzelleşti gerçi biraz, retri olarak eğlenebilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Sam said: karşınıza priest & warlock geldiği zamanları da anlatsaydın. ;) ve evet holy paladin pek bi yetersiz arenada ha rogue saldırıyor mesela, vıtvıt gıdıklıyor damage veremiyor filan, ama heal da attırmıyor halbuki bi druid bi priest öyle mi :/ druid kasıyorum zaten, inc level 61. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Warlock aç warlock. Idiotlar bile yardırıyor bu classla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Hepsini okuyorum sorularimla gelip devam edecegim : ) Arcane hangi sunucuda oynuyo biri soyleyebilir mi adam soyledi de unuttum, Ubuntu'da msn de log da tutmuyomusum, kaldim oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ptr da premade karakterler var ordan bakabilirsin level 70 de ne durumda olduklarına kabaca. ayrıca boşver arcane i gel magtheridona wissy i tokatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ha bi de sen yetemezsin paladine, sen warlock filan aç, bas feara kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar