Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladinlere bir soru


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Selam,
Ben az once 1.5 yil sonra bir mallik yaparak TBC siparis etmek suretiyle WoW'a tekrar basladim, yani yarin baslicam.
Kesinlikle hardcore oynamayi dusunmuyorum ilk olarak, 5-10 men instance ve pvp den ibaret olacak genelde oyunlarim yani. Arcane'lerin yanina yamanicam.

Horde olucam, Blood Elf paladin dusunuyorum. Fakat sizce bu istedigim oyun tipine paladin ne derece uymakta? 1.5 senedir hicbir alakam kalmadigindan size sorayim dedim paladinlerden bir fikir alayim. Grup ici faydalarinin degistigini sanmiyorum da PvP ve end game acisindan paladinler ne durumda?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bir yandan çok seviyorum paladınımı bır yandan nefret edıyorum. Paladını lvllamakta okadar zor değil.

Healermı olucaksın ona kesın karar ver. Hot olmayan healer iyi gelmediği için bana ben healer olmak istemedim. Guildin tankıyım şuanda. Dıger boş zamanlardada fakir s1 arena setimle farm yapıyorum :)

Paladin dönem dönem kendındne bezdırıyor. Ama sonra tekrardan oturup başına oynuyorum hoşuma gidiyor.

Garip bir his yani anlatılmaz yaşanır :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam ne istemiş siz ne tarz cevaplar vermişsiniz yau :P.

Her ne kadar ben paladin diğilsem de;

Bi kere abi horde paladin açınca guildsiz kalırım, parti bulamam deme, tbcdeki o ilk dranei şaman blood elf paladin dalgası geçtiği için çok rahat bulursun.

Levellamak öyle zor falan diğil, hatta en rahatından kırmızı questleri bile yaparsın. Boşuna demio yani bütün sitelerde en rahat druidle paladin levellar die; vur, öldür, bi tane heal, log out olana kadar dewam et :)).

Tbc ile paladin 1 numaralı healer denilebilir. Plate giyiyosun, kalkan kullanıosun, bilmem kaç çeşit blessingin var, aura'n var, lay on handsin dı'n bilmemnen var :P, bubble'ın var. Ayrıca HoT yok mot yok hikaye onlar, restoration druidler zaten ağlıo herifler cd'siz res bile yapamıolar, tree formları da şaka gibi. Hem paladin healer arkada baba adam gibi bişey, yani ben çok gördüm tank agroyu kaçırır mob gider priesti öldürür, şamanı öldürür, druidi öldürür, sonra healer çıkar parti dağılır;... mob paladine gider 2 vurur sonra o mob grubu öldürülür tank özür diler paladin ayıpsın olur böyle şeyler der millet paladine /cheer atar falan :D. End-game için de kuşkun olmasın bence, hele ki horde paladinsen zaten ..

Pvp için bişey demicem, açıosun bubbleı gebermiosun milleti sinir ediosun, 1,5 saniyelik heal atıp duruosun kendine millet sana nukelüo gebermiosun.

Evet biraz üstünkörü,kabaca ve yüzeysel oldu ama dediğim gibi ben paladin diğilim kısaca şöyle bi yazmaya çalıştım önceki cevapları gördükten sonra ^^.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TBC nin ilk zamanlarınki paladinle şuanda çok fark var Nerf yedi resmen paladin healde. Druide laf etmişsinde bence şuanda en iyi healer druid bu benim fikrim tabi. Hot önemli bir konu küçümsenmez. Priest fade atar , Drood ayı olur , Paladin plate + shield vs herkezde var kurtulma yolu playera bakar.

Edit 4 yıldan fazladır heal atıyorum Priest , druid ve paladinim var.

Priestin durumu ortada
Paladinın durumu ortada
Druidin durumu ortada
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olmazsa olmaz değil tabi :) ama hot bir healerı rahatlatan birşey tık tık bırakırsın MT ye focuslanırsın. Arenada , pve de herzaman iyi

Priest Hot + Druid 3xHot baya iyi kombo oluyor MT nin ustunde :)


Edit : Pardon bu arada konuyu saptırdım.


Paladin iyidir abi ben zevk alıyorum (Bazı zamanlar hariç)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız tek bir hedef üzerinde en iyi healer hala paladin, ayrıca dispel de cabası. Druidin en büyük eksikliği dispel gerçi o da olsa ortalıkta başka healer class kalmaz d: Warrior arkadaşımla arenada karşımıza pala+frost mage geldi ve arkadaş 100 kez poly, 300 kez frost nova yiyipte birşey yapamayınca hayata küstü arenayı bıraktı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
karşınıza priest & warlock geldiği zamanları da anlatsaydın. ;)


ve evet holy paladin pek bi yetersiz arenada
ha rogue saldırıyor mesela, vıtvıt gıdıklıyor damage veremiyor filan, ama heal da attırmıyor
halbuki bi druid bi priest öyle mi :/
druid kasıyorum zaten, inc level 61. ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...