Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 175 boyunda ve 78 kilo olan birinin ve yaklaşık %17 yağ oranına sahip birinin göbek yağlarını eritmesinin en hızlı ve en kolay yolu nedir liposucktion ı saymazsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bilim bu konuda seferber şu anda, İsviçreli Bilimadamları her an bir çözüm bulabilirler, takipte kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 cardio cardio cardio cardio her türlü karın hareketi cardio cardio cardio. bunlardan önemlisi düşük kalorili yüksek proteinli beslenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 yemicen abi yane az yemicen ac bilac geccen sefillikten nefesin kokucak sekerli suyla beslencen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 cardio nedir yürüyüş bandında takılmak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 BonePART said: yemicen abi yane az yemicen ac bilac geccen sefillikten nefesin kokucak sekerli suyla beslencen açım abi 3 gündür bişi yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Christian Troy'da bile love handle varken, ben gurur duyuyorum gobegimle sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 koşu bandı, bisiklet, seks.. kilit nokta aldığından fazla kalori yakmak ama bunu yaparken kas kaybı olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 hgh+testo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ölürlerden hgh çalalım aga ünitesi 90$ filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Zenginim arkadaşım ben. Ama elaidi'yle bir tur dota atsak, yeterince hgh çalabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Burax said: BonePART said: yemicen abi yane az yemicen ac bilac geccen sefillikten nefesin kokucak sekerli suyla beslencen açım abi 3 gündür bişi yemedim tamam iste devam etcen 3 ay yemicen en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sevgilim beni six pack zannediyor hala(bir zamanlar öyleydim yani en son görüştüğümüzde) ve yaz tatilinde tekrar görüşücez bu sebepten hızlı bir şekilde vermem gerekiyor. cardio ve mekik abanıcam bol bol yeşil çay içicem sigaraya tekrar başlamayı bile düşünüyorum. serumla beslenmek sağlıklımı peki bir süre için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 öğünleri yayarak protein ağırlıklı beslen. yani günde 1 öğün tıka basa yemek yerine 6 öğün doymayarak ye. serum merum gerek yok. sadece aç kalarakta olmaz tabi enerji harcamak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Mekik çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 diyetisyene gidebilirsin ancak çok hızlı ve kolay olacağını sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Cons said: öğünleri yayarak protein ağırlıklı beslen. yani günde 1 öğün tıka basa yemek yerine 6 öğün doymayarak ye. serum merum gerek yok. sadece aç kalarakta olmaz tabi enerji harcamak şart. Cons doğru demiş aç kalarak olmaz o iş. Şimdi bi de yere yatıcan, kıçını yatağa dayıcaksın böyle bacakların 90 derece olacak yatakla, ellerini göğsünün üzerinde çapraz yapıcaksın, kafan tavana bakıcak, o şekilde hızlı hızlı yarım mekik yapıcaksın (crunch denio buna).. Bu resimde götünü yatağa dayamışsın gibi farzet Sonra yatağa uzan yanlamasına, kıçının bi kısmı dışarda olsun, ellerini götünün altına sok ayaklarını havada birleştir ve dümdüz yap sonra ayaklarını ayırmadan indir kaldır bu da alt karın çalıştırır Hemen hemen bu resimdeki gibi ama ayakların dümdüz olsun bu dallama daha farklı yapıo sen yatakta yap bunu Bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 six-pack ne allasen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 irin said: six-pack ne allasen ya? 6 adet kutucuktan ibaret karın kası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 irin said: six-pack ne allasen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 böyle bi vücudum olsa of diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ben direk profesyonel ebelemeç oynardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 NO PAIN NO GAIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 sevgilini terk et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar