Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Six-pack olmak için en hızlı yol

Chaotic

Öne çıkan mesajlar

sevgilim beni six pack zannediyor hala(bir zamanlar öyleydim yani en son görüştüğümüzde) ve yaz tatilinde tekrar görüşücez bu sebepten hızlı bir şekilde vermem gerekiyor. cardio ve mekik abanıcam bol bol yeşil çay içicem sigaraya tekrar başlamayı bile düşünüyorum. serumla beslenmek sağlıklımı peki bir süre için?
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
öğünleri yayarak protein ağırlıklı beslen. yani günde 1 öğün tıka basa yemek yerine 6 öğün doymayarak ye. serum merum gerek yok. sadece aç kalarakta olmaz tabi enerji harcamak şart.

Cons doğru demiş aç kalarak olmaz o iş.

Şimdi bi de yere yatıcan, kıçını yatağa dayıcaksın böyle bacakların 90 derece olacak yatakla, ellerini göğsünün üzerinde çapraz yapıcaksın, kafan tavana bakıcak, o şekilde hızlı hızlı yarım mekik yapıcaksın (crunch denio buna)..

Bu resimde götünü yatağa dayamışsın gibi farzet

Sonra yatağa uzan yanlamasına, kıçının bi kısmı dışarda olsun, ellerini götünün altına sok ayaklarını havada birleştir ve dümdüz yap sonra ayaklarını ayırmadan indir kaldır bu da alt karın çalıştırır

Hemen hemen bu resimdeki gibi ama ayakların dümdüz olsun bu dallama daha farklı yapıo sen yatakta yap bunu

Bu kadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...