axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 said: türkiye din dersinden önce de vardı sonra da olacak, bizi bu durumlara getirenler başımızda değilken de vardı sonra da olacak Sünni islam cumhuriyetiyiz diyoruz biz de zaten. Gerçi ab mabe ayağına alevilikle ilgili 3 5 paragraf bişey konmuş galiba bu sene din kitaplarına. Hiç yoktan iyidir. Bu arada "islam birliği" nin böyle tırnak içinde yazılması gereken fantastik bir oluşum olduğuna inanan sadece ben miyim? Irakta otorite çöker çökmez birbirlerini gırtlaklamaya başladılar, pakistan desen butto suikasti ilk haber ama kuzeyde şii sünni çatışması devam ediyor hala. Filistinde israillilere karşı birleşmek yerine el fetih ve hamas birbirini yiyor, hatta karşı tarafın bir komutanının cesedini arabanın arkasına bağlayıp sokaklarda sürükleyecek kadar vahşileşmişler. İslamda reform şart olmasına şart da halihazırdaki durumda merkezi bir otorite (ister halife ister örgüt olsun) hiç bişey yapamaz. Ortadoğuda petrolün bitmesi lazım önce, sonra bakarız reforma. Aslında türkiye din adamı ihrac edebilir, bizim öcü diye korktuğumuz çoğu adam bu gariplere ılımlı islam. Sorun direk dinde yada mezheplerde (özellikle sünnilik öne çıkıyor gerçi) değil bence, sonuçta mevlana sünniydi yunus emre şii. Barış, kardeşlik ve anlayış mesajları bölünüp yönetilen bu coğrafya için artık çok ters ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bi arapca sitede cep telefonu ile kaydedilmis suikast ani goruntuleri yayinlanmis kanal d de gordum. ama gerizekali kanal d yayini direk ekrana aktarmak yerine windows media player a zoom yaparak gosterdigi icin hic birsey gorunmuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ben gördüm M.Ali Ağca tarzı bir lavuk kalanalığın içinden tabancayı kaldırıp üç el sıktı. Kadında üstü açık arabada gidiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 link'i vardır bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ölmedi, öldürüldü. hayatını kaybetmedi, canı alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 numberten said: Soulles müslümanlara sallarken ağzından köpükler çıkıyor mu? Yazılarından öyle anlaşılıyorda. Saçma kurallar vs. Muslumanlara birsey sallamama gerek yok onlar kendilerine fazlasiyla zarar veriyorlar.Soylediklerim arasinda sana batan sacma kurallar demem olmus sanirim.Herhalde Danimarka'da yasayan bir adamin inanmadigi bir dinin inanmadigi bir peygamberiyle ilgili karikatur cizmesini kudurup elcilik yakarak ve olum tehditleri gondererek engellemeye calismak sana sacma gelmiyor. E yilbasi kutlamak gunahtir diyen komiklerin reklamini yapan zihniyetten beklenir oylesi. Daha oncede soyledim yine soyluyorum , radikal islam insanligin kanserlerinden biridir suanda.Kuresel isinma,gelir adaletsizligi ve Busht la beraber cozum bulunmasi gereken konularin basinda geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar