Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Penguenden super kapak

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Siz milletin dini ile alay ederken iyi oluyor da sizinki ile dalga geçilince mi kötü oluyor.

Hıristiyanlar ile baba oğul kutsal ruh diye ayırdıkları için, Hindular ile ineklere taıyor hıyarlar diye, Pagan dinler ile taşa toprağa tapıyor lavuklar diye dalga geçerken iyi oluyor laf size dokununca hele helö lo lo looo oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bak demek istedigini anladım.
fakat asosyallik ve eziklik kötü bir sorundur.
Bir insanın tipine bakınca o insanın nasıl biri oldugunu aşagı yukarı anlarsın.

çirkinlik ayrı şeydir.bende süpersonik yakışıklı biri degilim.
tipsiz insanlar asosyal olur diye bir kural yoktur.
karakteri zayıf kişiliksiz insanlar olur.
çok yakışıklı olan böyle insanlar da vardır.

ayrıca o gördügüm tiplerin çogu senden benden sosyal degil sen emin ol.paticikde forum açıp paticik buluşması yapmayı ultra sosyallik saymıyorsan.

ayrıca bir insan yalnız da olabilir,fazla sosyallikten de hoşlanmayabilir,fakat genede kendine güvensiz ve karakteri zayıf olabilir.
yani bir insanın tipindeki bozukluk bu işte bi katalizördür,eger senin kendine güvenin yoksa ve kendini öyle kabullenemiyorsan hastalıklı biri olup çıkarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Müslümanlığın bu kadar espiri konusu olması, alttan alttan evet biraz komik görülmesi size niye bu kadar koyuyo? Heryerde ateistler deistler için sayfalarca küfürler yazılırken? Çoğunluğun inandığı şeye laf edince suçlu olunuyo da, çoğunluğa uymayıp kendi mantığının sesini dinleyenler o kadar küfürü dalgayı bedduayı, TÖBE TÖBE NE BİÇİM ADAM YA laflarını yiyince durum haklı mı oluo. hiç yani boş konuşmalar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin said:
Siz milletin dini ile alay ederken iyi oluyor da sizinki ile dalga geçilince mi kötü oluyor.

Hıristiyanlar ile baba oğul kutsal ruh diye ayırdıkları için, Hindular ile ineklere taıyor hıyarlar diye, Pagan dinler ile taşa toprağa tapıyor lavuklar diye dalga geçerken iyi oluyor laf size dokununca hele helö lo lo looo oluyor.

yok ya? nerde kimin diniyle alay etmişim?benim bir tane dalga geçtigim mesajı göster taksimde domalırım.
bu konuda böyle genelleme yapamazsın.git dalga geçenlerle geç dalganı.
demogoji yapma.ama once tabi bir demogoji nedir git ögren önce.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
arkadaşım yazıyı tekrar oku.orda faşizm diyen ben degil viktor.

ayrıca benim tercihimle t.sak gecen adama ne yapabilirim sence?gidip topicmi açayım savcılıga nasıl şikayet edebilirim diye?

neyin tahammülsüzlügü?dinimle dalga geçen bir adama sen ne kadar tahammül edebilirsin?

Bişey diyemezsin,zamanında horace bile,s... sizin dinsizliğinizi diyip çekti gitti başka bişey demeden.Dinsiz olduğumdan(müslümanım) yada yaptıkları şeyi savunduğumdan söylemiyorum bunu.Sende burdaki topluluğun bi parçasısın,ama kalkıp "hööröt hüüürt,çık la garşıma" moduna sokarsan olayı,yada bazı şeyleri kabullenmezsen,ne yazıkki bigün sapıtır ya sende gidersin,yada 2 küfür eder yörünge dışına uçuverirsin.

Senelerdir paticik'teyim,paticik senelerdir böyle.Kim neyle taşak geçiyosa kendine geçiyo benide hiç ilgilendirmiyo.Burda dalga geçiliyosa değerlerinizle(ki olayı abartıyosunuz,ortada dine hakarete varacak bişey yok,wissy çıkıp ben domatese tapıyorum diyebiliyo mesela,gayette gülüyoruz),hoşunuza gitmiyosa,"nasıl geçersin la sen dalga" diyemezsinki adama.Sanane,tapmıyom der çıkar işin içinden.Afedersiniz ama ozamanda bişeyler yemek düşer sizede.Hakaret ediyosa moderasyon var,uyarır laftan anlamazsa uzaklaştırılır.

Hiç bilemediniz,hoşnut değilseniz,elveda paticik der uzaklaşırsınız.Gerçi bazıları uzaklaştırılmaktanda anlamıyo,yüzsüz ötesi bi şekilde kovulduğu kapıya dönüp dolaşıp geliyo 50 kere.

Birde evet,fedaykin güzel özetlemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Müslümanlıkta tapmayana saldırganlık diye bişeyde söz konusu değil ayrıca.

Birde şu var,"asosyal" diye bilmediğin bi kesime sesleniyosun sen burda.Evet asosyalleri yada kendine güveni olmayan insanlar vardır elbet.Sokakta yürürken yanından geçen ve bilmediğin bi adamda öyle olabilir gayet,buda öyle bişey.Yalnız şuda bi gerçekki,paticiğin bi çoğu bilinçli ve kendine güveni olan bi kesim.Doğru düzgün insanlarda bi çok.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

wikisource, sword verse, tevbe suresi said:
Şu haram aylar bir çıktı mı artık o müşrikleri nerede bulursanız öldürün, yakalayın, hapsedin ve bütün geçit başlarını tutun. Eğer tevbe ederler ve namaz kılıp zekatı verirlerse onları serbest bırakın. Muhakkak ki, Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:
newdonis said:
arkadaşım yazıyı tekrar oku.orda faşizm diyen ben degil viktor.

ayrıca benim tercihimle t.sak gecen adama ne yapabilirim sence?gidip topicmi açayım savcılıga nasıl şikayet edebilirim diye?

neyin tahammülsüzlügü?dinimle dalga geçen bir adama sen ne kadar tahammül edebilirsin?

Bişey diyemezsin,zamanında horace bile,s... sizin dinsizliğinizi diyip çekti gitti başka bişey demeden.Dinsiz olduğumdan(müslümanım) yada yaptıkları şeyi savunduğumdan söylemiyorum bunu.Sende burdaki topluluğun bi parçasısın,ama kalkıp "hööröt hüüürt,çık la garşıma" moduna sokarsan olayı,yada bazı şeyleri kabullenmezsen,ne yazıkki bigün sapıtır ya sende gidersin,yada 2 küfür eder yörünge dışına uçuverirsin.

Senelerdir paticik'teyim,paticik senelerdir böyle.Kim neyle taşak geçiyosa kendine geçiyo benide hiç ilgilendirmiyo.Burda dalga geçiliyosa değerlerinizle(ki olayı abartıyosunuz,ortada dine hakarete varacak bişey yok,wissy çıkıp ben domatese tapıyorum diyebiliyo mesela,gayette gülüyoruz),hoşunuza gitmiyosa,"nasıl geçersin la sen dalga" diyemezsinki adama.Sanane,tapmıyom der çıkar işin içinden.Afedersiniz ama ozamanda bişeyler yemek düşer sizede.Hakaret ediyosa moderasyon var,uyarır laftan anlamazsa uzaklaştırılır.

Hiç bilemediniz,hoşnut değilseniz,elveda paticik der uzaklaşırsınız.Gerçi bazıları uzaklaştırılmaktanda anlamıyo,yüzsüz ötesi bi şekilde kovulduğu kapıya dönüp dolaşıp geliyo 50 kere.

Birde evet,fedaykin güzel özetlemiş.

bak canım,aklını çalıştırmıyorsun.
domatese tap,inege tap,gel bokuma tap.istedigini diyebilirsin.
şeytanada tapabilirsin.agzımı açıp kelime etmem.
ama sen milyarlarca insanın dini,benimde dinim,müslümanlıga laf edebilirmisn?
evet edersin müslümanlıgıda eleştirebilirsin birşey demem.
ama sen müslümanlık ve müslümanlarla t.sak gecemessin.
evet geçersin bu forumda geçersin.
ama yüzyüze karşılaşılırsa, derimki sana
-geç bakalım şimdi benim müslümanlıgımla t.sak.
ondan sonra kim olursa olsun bi güzel döverim.
arkadaşım olsan gene hadi neyse.

ama burdaki sorunlu gençlige böyle ders vermesini seviyorum lanet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Birde şu var,"asosyal" diye bilmediğin bi kesime sesleniyosun sen burda.Evet asosyalleri yada kendine güveni olmayan insanlar vardır elbet.Sokakta yürürken yanından geçen ve bilmediğin bi adamda öyle olabilir gayet,buda öyle bişey.Yalnız şuda bi gerçekki,paticiğin bi çoğu bilinçli ve kendine güveni olan bi kesim.Doğru düzgün insanlarda bi çok.

tapmayana nerde saldırganlık göstermişim.öle oldugunu idda ediyorsan yalancısın.
ki ben hiç saldırganlık göstermedim saldırganlık gösteren taraf,insanların diniyle t.sak gecen taraftır.

paticigin çocu bilinçli ve kendine güvenlimi?
senin paticik buluşma event yada paticik albüme havale ediyorum,
birbirine karışmış saçı sakalıyla orman kaçkını alternatif kesim mi kendine güvenli?

bana uzun saç sakal falan demeyin.benimde saçım uzundu bi ara ama uzun saç ve sakalında bir adabı vardır.o halde rockstarlıktan başka işe almazlar adamı,yurtdışında dahil.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
bak canım,aklını çalıştırmıyorsun.
domatese tap,inege tap,gel bokuma tap.istedigini diyebilirsin.
şeytanada tapabilirsin.agzımı açıp kelime etmem.
ama sen milyarlarca insanın dini,benimde dinim,müslümanlıga laf edebilirmisn?
evet edersin müslümanlıgıda eleştirebilirsin birşey demem.
ama sen müslümanlık ve müslümanlarla t.sak gecemessin.
evet geçersin bu forumda geçersin.
ama yüzyüze karşılaşılırsa, derimki sana
-geç bakalım şimdi benim müslümanlıgımla t.sak.
ondan sonra kim olursa olsun bi güzel döverim.
arkadaşım olsan gene hadi neyse.

ama burdaki sorunlu gençlige böyle ders vermesini seviyorum lanet olsun.

Aklımı çalıştırdığımdan mesaj yazmışım heralde adamakıllı.Çalıştırmıyo olsam bende senin gibi "ver la adresini yüzümede diyebilecenni" derdim heralde..

Herneyse uzatmayım.Önce şunu bil,buradaki kimsenin derse falan ihtiyacı yok.Herkes sorunlarıyla,problemleriyle,kendiyle gayet mutlu mesut yaşayıp gidiyo.Kimseye ders vermek kimsenin haddinede düşmez.Sen imammısında kalkıp bize müslümanlıkla ilgili ders veriyosun,mesela.Yoksa küçükken camiye çok gittinde aklında çok şey kaldıda bizlemi paylaşıyosun.

Madem bu forumda dinsizlikle dalga geçebileceklerini kabul ettin,ama yinede hoşunamı gitmiyo?Ozaman uzaklaş forumdan,dışarı çık,nefes al,temiz hava al,rahatla.Yok yetinemedin rahatlayamadınmı?Diyanet işlerine şikayet et.Sen kimsinde kime ders veriyosun burda.

Biz de namazımızda niyazımızda müslümanız,ama kalkıp sağda solda fanatikliğini yapmıyoruz,karşıma çıkıp yüzümede diyebilecenni diye naralar savurmuyoruz.Kendi kendimize yaşıyoruz müslümanlığı,kimin ne dediğini de sallamıyoruz,alakadar etmiyo bizi.İşimize gücümüze ve dinimize bakıyoruz.

Ha karşında adam senle dininle dalga geçer,ne yaparsan yap bizene.Burada bunu dile getirmenin bi anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
paticigin çocu bilinçli ve kendine güvenlimi?
senin paticik buluşma event yada paticik albüme havale ediyorum,
birbirine karışmış saçı sakalıyla orman kaçkını alternatif kesim mi kendine güvenli?

bana uzun saç sakal falan demeyin.benimde saçım uzundu bi ara ama uzun saç ve sakalında bir adabı vardır.o halde rockstarlıktan başka işe almazlar adamı,yurtdışında dahil.

Tabii bu standartları sen belirliyorsun, biz sana uyuyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda said:
Burada bir sorunlu gençlik, bir ülkücü, bir delikanlılıkhikayesine kendini kaptırmış giden tek bir kişi var ki oda sensin.

Git bi aynaya bak.

ps: birde hazır gelmişken forum kurallarını oku, hani double post yapmayın filan varya onları.

ülkücülükmü?geçen gün başka bir konudada takunyacı diyordun hangi lahana turşusunu yiyosun sen.

once kavramları ogren.burdaki konunun ülkücülükle hiçbir alakası yok.double post falan ise banlarsın yada moderator gelir uyarır senin işin degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...