MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 arkadaşlar C ödevim var fakat finaller nedeniyle yetiştiremiyorum benim için yapacak bir insan evladı var mı:) çok teşekkürler şimdiden. Ödevim B.) (100 points) Write a program that simply encrypts a plaintext by using bitwise XOR operation. Your program should define the encryption module of the program as a macro definition that takes a char argument and gives the result as making a bitwise XOR operation between the argument and a key character such as ‘@’. Finally, write a decoder in order to decrypt the cyphertext. HINT: It is known that (A XOR B) XOR B = A Example code block: #define key '@' #define encrypt_XOR(x) …… /* this macro defines the operation of [x XOR '@'] */ int main() { /* Give an example to test a 1 character encryption/decryption ****/ /* Also, give an example to test some kind of string encryption/decryption ****/ return 0; } ------------------------------------- C.) (50 points)Write a swap function using bitwise XOR operations. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 50 ytl demen lazımdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ehueh aslında geniş çaplı bişi olsa derdim de:) bilen biri için fazla uzun sürmeyecek birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 50-60 ytl ye yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Zamanında durduk yerde aklıma esmişti yapmıştım böyle bir şey, o geldi aklıma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 açık arttırma yapın oldu olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 B ) //yanlış anlamadıysam soruyu,şöyle ufak bişey iş görür sanırım. #include #include #include #define enc_dec(x) (unsigned int)x^(unsigned int) '@' int main(void) { char *text = "sana ihtiyacımız var garriott", *buff; int i,len ; len = strlen(text); bzero(buff, len); buff = (char *) malloc(len*sizeof(char)); for(i=0;text[i]!='';i++) buff[i] = enc_dec(text[i]); printf("encoded: %sn",buff); for(i=0;text[i]!='';i++) buff[i] = enc_dec(buff[i]); printf("decoded: %sn",buff); return 0; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar