MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 arkadaşlar yakın bir zamanda MPX220'mi satıp yeni bir telefon almayı düşünüyorum. N73 iyi bir telefon gibi duruyor fakat çok çabuk bozulduğunu söylüyorlar. Telefon sahibi varsa eğer verilen parayı hakediyor mu söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Hakediyor fakat çok çabuk bozulduğu doğru. Telefon bir noktadan sonra sapıtıyor. Ben ayda 1 sistem formatı atıyordum, düzeliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 cok cabuk bozuldugu konusunda hemfikirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Çok çabuk bozulduğuna ben de şahidim, arkadaş 3. n73'ünü kullanıyor şu anda, sürekli servise gidio yenisi gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bega yakaladım seni. +ne güzel işte sürekli yeni telefonla dolaşırsın çizilirse fln mis gibi temizi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ne yalanı.. Suçlamadan önce bir sor kimin tlf.u diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 çok çabuk bozuluyor demeyimde aşırı yavaslıyor.sistem formatı şart mayhemin dedigi gibi oda 3 5 gun sonra eskisine donuyo zaten.ericcson al derim.onceki s700 üm bile bundan kat kat hızlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 1.5 yıldır n73 kullanıyorum, zerre sorun çıkarmadı. Ama alınacak telefon değil artık, onca wifi destekli telefon varken n73 alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 guncel firmware den sonra, yavaslama kitlenme vs sorunlari kalmiyor bildigim kadariyla.. onun disinda ben kesinlikle music edition unu tavsiye ederim su anki telefonumdan onceki telefonumdu.. yalniz son olarak abicim mpx220 den sonra symbian.. bilemicem ama attan inip essege binmek gibi bisi.. bence HTC nin touch die bi modeli var.. ona bi bak.. iki sey soyleyebilirim.. 1) fiyati $aka gibi.. 2) yemi$im IPHONE u ;) su anda N95 8GB kullaniorum, bundan sonraki telefonum budur :D bakiniz : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telpdahtctouchy bide izleyiniz : http://www.youtube.com/watch?v=Gj8PMcvYTZo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 BLaXx said: yalniz son olarak abicim mpx220 den sonra symbian.. bilemicem ama attan inip essege binmek gibi bisi.. bence HTC nin touch die bi modeli var.. ona bi bak.. iki sey soyleyebilirim.. 1) fiyati $aka gibi.. 2) yemi$im IPHONE u ;) mpx220'min özellikleri artık bana yetmiyor (kamerası vs) ve çok bozulmaya başladı haliyle değiştiricem. aslına bakarsan komplike yeni bir telefon yerine sade ama kullanışlı bir telefon bakıyorum. yani symbian bile olsa olur. ayrıca HTC nin fiyatı benim aradığım fiyat aralığına göre hala pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ben hala n73 un music edition u dusunuyorum.. yani benim icin, normal n73 kesinlikle alinabilcek bi telefon degil.. ama illaki alacam diosan bisey diyemem.. n73ME da alsan bile ustune 200 ytl koyup ne bilim HTC almak daha ii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 çok cabuk bozuluyo eet dogru hatta benim joystigim kırıldı joystiksiz kullanıyorum telefonu şu an. bi aara kimseyi arayamaz hale gelmiştim telefonda firmware update yapınca duzelmişti ama şimdi tekrar sapıtmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar