Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 @Akhlaur; Bak işte, senin kullandığın üslubu kullansa adam, başım üstüne, bana tek kelime etmek düşmez. Farklı fikirlerdeyiz seninle bu konuda ama efendi gibi mesaj atıp, derdini adam gibi söylemekten aciz bir insan değilsin, o yüzden saygı duyuyorum fikrine de. Ama kalkıp "Sen bu kafayla gezersen seni er geç inşaata çekerler genç" dersem ben sana bu mesajın üstüne, o zaman yaptığım hayvanlığın alası olur, gelip o lafı ağzıma da tıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Akhlaur sana katılıyorum.Mumunun tepkisi vermesi doğru olsa da tepkinin şekli yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 İyi diyosunuz, güzel diyosunuz da; Mumu said: recep ivedik izleyip gülen iğrenç insanımız bu filmi beğenmiyor. bana da bu komik geliyor. ne gerizekalı bir ülkede yaşıyoruz ya. gidin muro izleyin. diyen adam, laf kendine girince huylanıyor. Hani kendisi yapmasa eyvallah diyeceğim de, adamın yaptığı "Ben lafımı sokarım, laf bana girerse de saldırırım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Çarşı herkese karşı ya, ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hey hey haydi ben rakı içiyorum, sarhoşum, sert konuşuyorum falan da "altına almak" diyerek kastettiğim şeyi SEKS manasında alıyor olmanız bana bir insanın fikri neyse zikri de odur dedirtiyor. pes diyorum ya, kalkıp da böyle böyle konuşursan seni üterler güzelim dediğimi düşünebilecek kadar sığ insanlarsınız. zekâsız lafımı da geri almıyorum. sonuna kadar arkasındayım. son olarak da, joscelin, canım, ne okuduğu beni zerre kadar ilgilendirmiyor. ben de sinema okuyorum fakat gel gör ki bence iğrenç bir filmi izleyenlere ve beğenenlere DÜZEYSİZ demiyorum. Recep İvedik örneğini vermişsin. aynı cümlede Muro yu da harcamışım. ne de güzel yapmışım. Fakat sığ oluşunuz burada da ortaya çıkarak, laflarımı nereye çekmek istiyorsanız oraya çekerek kafanıza göre konuşmuşsunuz. çenenize yazık. toplumumuzun gerizekalı oluşu recep ivedik izlemekten ötürü değil, burtonesk'e saldırış nedenimdendir. bu kadehi buradaki herkes için kaldırarak iyi geceler diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 insanın alkolü neresiyle içtiğine de dikkat etmesi lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Şişede durduğu gibi durmuyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bu saatte bu kadar çok cevap ,araya karışıyım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 fede said: afiyet olsun teşekkür ederim fede alkolü gözümle içtiğimi iddia eden sosyal içici arkadaşlarada selam ediyorum. umarım bir gün birlikte içme şerefine erişebilirim sizinle ki, nasıl içileceğini öğrenebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 "Ben aslında öyle demek istememiştim ki ehe ehe, biraz da içtim kafam da iyi aslında" mesajı, yürü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 AW KAMAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ha bu tartışmada herhangi bi taraf olduğum anlamına gelmesin tabi. kim haklı kim haksız beni ilgilendirmez ama laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ne anlatıyorsun ki Mumu sen? Yıkılmayan Adam'dan "sen hangi şarkıyı söylüyorsunnn'ııeeaağğ?" repliğini vermek istedim hatta birden. Alkol falan diye kıvırma payını da bırakmışsın, süper olmuş :p Aynı şeyi birebir yapmışsın işte, adam da örnek vermiş. İvedik seven herkes iğrenç olabiliyorsa, Muro izlemeyi hakedenler gerizekalılarsa, Damacana seven herkes de düzeysiz olabilir. Kaldı ki bir kelime için 3-5 farklı hakaret ve küçümseme sıralamışsın, haklı çıktığını zannediyorsan ve "arkasındayım baba beaağ" triplerine giriyorsan gerçekten de pek düzeyli bir insan değilmişsin. Böyle de bir paradoksa girdik işte sayende. Joscelin'e de katılıyorum Akhlaur'a da, zaten söyledikleriniz pek farklı şeyler değil. Adamın tepki göstermesi haksız değil normalde, sadece üslubu yanlış. Ama önceki mesajını gördükten sonra o "normalde" kalıbından çıkmış oluyoruz, kendisi genelleme yapabiliyorsa genellemelere de konu olmalıdır gayet, hazmedemiyorsa kendi laflarını ederken de başkalarının haklarını düşünmelidir. Hep bana hep bana olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 işte bu davaya ben de girerim aradan . fede sıkı ve dik tut barajı , gelen topa göğüs kontrol , uzun dikiyorsun , ben koşuyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ekmek +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 annem annem insanlar çıldırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben bu oyunu bozarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Tam textbook'a uygun mesajlar vallahi. "Peh beni anlayamıyorsunuz salak insanlar, başka da mesaj yazmıyorum" mesajıydı bu da. Denial to Acceptance gibi, adım adım gidiyorsun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mumu said: aslında ben daha şaka gibiyim ki okuduğu şeyleri anlamaktan aciz birine cevap veriyorum. Ben de vallahi bu klasik kaytarmayı da sıkıp öyle gitmeni bekliyordum senden, yalansa Cimbomlu olayım yani ne diyim daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mumu said: Joscelin said: "Ben aslında öyle demek istememiştim ki ehe ehe, biraz da içtim kafam da iyi aslında" mesajı, yürü be. gece gece şaka gibisin gerçekten. aslında ben daha şaka gibiyim ki okuduğu şeyleri anlamaktan aciz birine cevap veriyorum. vallahi bu sondu. abi bence sen yazdigin seyleri anlamakta zorluk cekiyosun su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Baggio said: Mumu said: aslında ben daha şaka gibiyim ki okuduğu şeyleri anlamaktan aciz birine cevap veriyorum. Ben de vallahi bu klasik kaytarmayı da sıkıp öyle gitmeni bekliyordum senden, yalansa Cimbomlu olayım yani ne diyim daha :p ayfonu aldin cimbomlu da olursun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 benim kurduğum cümleleri benden daha iyi yorumladığınızı zannedişinizi hayranlıkla takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mumu, film kadar başarısız olmuşsun en az bütün bu hadisede. Üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ağır konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar